Znao sam da je sve farsa ali sam pristao…..

Oženio sam se ženom koja me ne voli, i koja je pristala da se uda za mene kako bi pomogla svojoj porodici…

i da ih spasi materijalnih problema. Znao sam to sve od samog početka, ali sam pristao na tu farsu, jer je previše volim. Znamo se od malena i oduvijek je njena porodica imala problema sa novcem. Kad sam joj predložio da se uda za mene u zamjenu za to da se brinem o njenoj porodici pristala je. Mislio sam da kad jednom postane moja, da ću biti najsretniji čovjek na svijetu, ali nije tako. Bez obzira koliko ja nju volim, ona mene ne. Znam da mi je vjerna i ja sam njoj, ali mnogo boli činjenica da dok je ljubim u njenim očima vidim tugu. Zato sam obećao sebi da je više neću taći, sve dok i ona ne bude osjećala barem nešto malo prema meni, a ako se to ne desi, daću joj slobodu, jer želim da je vidim sretnu, makar i daleko od mene.

 

Ubicu se!!! Ne mogu vise, zivot mi je go*no na sve moj decko i ja se*s imamo jednom u….mesec dana ponekad nemamo ni po tri cetiri… Stalno je umoran a moze da ga dr*a svako je*eno vece misleci da spavam… Ziva sam i vlažna, željna sam dobrog se*sa tako sam sam smislila odlicnu teoriju. Zivim sa deckom koji mi bukvalno ne da da disem, stalno me ispituje s kim se dopisujem…. uvek moram da se cujem sa majkom da bi imala poruke kao dokaz u slucaju ako me proverava, ja se zapravo dopisujem sa ozenjenim muskarcima koji umiru za mojom mladom pi**om… u poslednjih mesec dana nisam videla toliko ku**ca kao za ceo svoj zivot, a ja jadna i dalje cekam na decka da preuzme stvar u svoje ruke, čekaću još malo… ako ništa ne preuzme je*em  se sa privim muškarcem koji mi se javi…

 

Jurio sam jednu devojku par godina a ona nikada nije zelela vise od prijateljstva sa mnom pomirio sam se sa tim i pronasao drugu cim je ova videla da sam digao ruke od nje pocela je ona mene da juri rekao sam joj da je sada kasno i da vec imam devojku ali ipak sam zeleo da je iskoristim jer me je vukla za nos par godina slagao sam je da sam raskinuo sa sadasnom devojkom i namamio sam je u krevet a zatim smo vodili ljubav nekoliko puta tog dana kada smo zavrsili rekao sam joj da se izvinjavam i da ne mogu da budem sa njom jer sam se ohladio i nemam nikakva osecanja prema njoj obukao sam se i otisao i vratio svojoj devojci koja me voli i ne vuce za nos.

 

Mlada penzionerka sva uzbuđena i doterana čeka poštara i svoju prvu penziju. Čuje se zvono, mlada penzionerka otvara, ugleda poštara, zgrabi ga i odvuče u spavaću sobu… Posle nekog vremena poštar ode u kupatilo a žena u kuhinji sprema. Dolazi i poštar u kuhinju i ugleda na stolu pravu ikebanu od doručka: šunka, kulen, kajmak… pa viski, šampanjac… Doručkuju oni, poštar polazi a mlada penzionerka mu pruža 200 dinara. Poštar iznenađeno upita: Pa, draga gospođo, čemu još i ovo? E, pa – počne mlada penzionerka da objašnjava, ja sam danas veoma uzbuđena… Znate, doneli ste mi prvu penziju u životu. Juče baš to pričam mužu i kažem mu da je to veoma važan dan u mom životu, i pitam ga kakav je red i šta da dam poštaru u toj prilici. A moj muž reče: Je*i ga, daj mu 200 dinara i to je to… – a doručak je bio moja ideja.

 

Svog prvog momka sam imala sa 12 godina,tad sam se osecala jako nezrelo, ali ljubav je bila jaca od svega. Prvi put da sam se zaljubila i bila spremna i na razna poniženja. Lagala sam roditelje da nocim kod drugarice a ja sam kroz tu laž uspela da budem kod decka. Prvi put bila sam gola pred njim. Predlozio mi da malo istrazujemo zajedno, gledali smo porno filmove, sticali iskustva… onda smo isprobavali jedno po jedno… sve sto sam probala sa njim uopste se ne kajem, ganjali smo se jako dugo i bilo je slatko, ali veza je trajala samo 2 meseca. Vise se nismo ni pozdravili,a cesto smo se vidjali..sve je ostalo samo na pogledu. Ja ga volim i danas sa mojih 19 godina i stalno razmisljam o njemu. Imala sam dosta momaka i bila puno puta gola i ponozena i sad imam momka vec par meseci,ali nista nece biti kao to. Bila sam dete,ali sam znala sta znaci voleti samo nisam pokazivala na pravi nacin.kajem se jako,ali valjda je tako trebalo biti.mozda nam se jednom putevi opet spoje.