Zna Mujo da nije do njega :D :D

Mujo i Fata u najboljim godinama, ali Muji nikako ne ide sa seksom.

Pita Mujo Fatu: Fato bona, ništa meni nije jasno zašto mi se već mjesecima ne diže?? ja mislim da je to sve zbog deterdženta!!! -Kakvog bolan Mujo deterdženta, nemoj da se na to vadiš ljutito će Fata. Mujo nezadovoljan Fatinim odgovorom opet će: -Ja jel’ bona stavljaš li ti još štošta osim deterdženta?? -Jašta da stavljam, stavljam ko i druge žene omekšivač. Mujo skoči ko opržen pa će: Znao sam!!!, znao sam!!! E vala Fato što si stavljala, stavljala si!!! Od danas ima da stavljaš štirku!!! -Kakvu bolan Mujo štirku??! -Fato rekao sam ŠTIRKU i ima da stavljaš štirku, znao sam ja da je do omekšivača!!!

Oženi se Crnogorac Mađaricom u Novom Sadu. Prve bračne noći skinu se oni, Crnogorac počne da se igra s obje njene brada*ice.– Šta to radiš? – upita ga Mađarica. –Evo, vala, tražim ti radio Podgoricu – odgovori joj Crnogorac.
–Sa tom tvojom antenom, teško da ćeš i Beograd uhvatiti.

Šeta zec šumom i sretne mazgu. Kaže joj zec: -Zdravo, ja sam zeko. A ko si ti? Mazga: -Zdravo, ja sam mazga!
Zec: -A šta je to mazga? Mazga: -Mazga je kad ti je tata konj, a mama magarac. Zeko slegne ramenima i ide dalje. Naiđe na vučjaka: Zec: -Zdravo, ja sam zeko, a ko si ti? Vučjak: -Ja sam vučjak! Zec: -Šta je to vučjak? Vučjak: -To kad ti je tata vuk, a mama pas. Zeko slegne ramenima i ide dalje. Ugleda konjsku muhu: Ja sam zeko, a ko si ti?
Ja sam konjska muha! Zeko je pogleda nasmija se i kaže: Ma daj!!!nemoj da me zejebavaš!!!

Dođe Mujo doktoru i požali se:-Doktore, pomagaj, ne vidim ništa na drugu stranu ulice, sve mi mutno … -Doktor napravi par testova i pretraga, pa kad su stigli rezultati reče Muji: -Mujo, nije dobro … krvna slika ti je loša, visok holesterol, visok šećer … Moraš mijenjat’ prehranu, nema više masne hrane, rakije, piva … Mujo se ustane, zavrti glavom i reče: -Znaš šta, doktore, nema veze, zaboravi … je*e se meni ko ide s druge strane ulice!