Zna Đuka kad mu je dosta :D :D :D

Uhvati svećenik zlatnu ribicu koja mu kaže da će mu ispuniti dvije želje ako je pusti. Svećenik pristane i kaže: -Moja prva želja je da ne želim više biti svećenik! Ribica mu na to uzme Bibliju iz ruku, i pita ga za drugu želju. -Moja druga želja je da sam bogat, a da ništa ne moram raditi. Bijesna ribica mu vrati Bibliju u ruke i izdere se na njega: -Ma, koga ti ovdje zajebavaš!

 Dolazi Mujo u banku, razgleda oko sebe, gura ruku u džep, pretura po džepu i službenica već nervozna pa ga upita: -Jel’ dižeš ili ćeš da staviš? Mujo već nervozan pa joj kaže: -Dižem boba, dižem!! Službenica gleda kako on prevrće po džepovima pa mu kaže: -Jel’a šta to tražiš više po džepovima? Mujo i dalje pretura po džepovima pa joj ljutito kaže: -Ma čekaj bona, ne mogu da nađem pištolj!!!

 Umru baba i deda zajedno, na ulazu u raj ih dočeka sveti Petar i ponudi im obilazak uz riječi: Živjeli ste lijepo i pristojno, svakako vam pripada raj, pa ako želite, provesću vas malo naokolo da vidite… Šetaju se tako sat vremena, sve ljepše do ljepšeg, poljane, rijeke, jezera, cvijeće, svi lijepi i veseli, jela i pića koliko samo biraj… Seksaa koliko ti duša hoće na sve strane, bez ikakvih predrasuda, svi uživaju i svima lijepo… Nakon obilaska, kaže deda babi onako ljutito: -Jebala te makrobiotika, mogao sam ovdje doći jos prije trideset godina!,a ne sada kad ne mogu ništa