Zlato mamino, pa kako?? :(

Mladozenja je dosao vidjeti svoju mladenku 3 sata prije vjenčanja. Kada je dosao pred vrata docekala ga je sestra mladenke. Rekla mu je :”Od prvoga dana zeljela sam biti s tobom!Jako si privlacan ali te moja sestra osvojila prije mene….Ako zelis nesto vise cekam te u sobi.” Mladozenja se zacudi i odtrči prema svome autu. Zausavi ga otac mladenke:”Prosao si moj finalni test!Sada ti mogu dati duboko povjerenje!” POUKA:”Kondome uvijek ostavljati u autu!”

Bračni par došao u neki luksuzan hotel, sednu u bar i vide jednu jako zgodnu devojku. Muž kaže: • Baš je zgodna ona tamo… samo, šteta što je prostitutka… • Ju, sram te bilo, kako možeš za tu finu devojku pričati takve stvari… • Ma kad ti kažem, prostitutka je, sto posto! • Ma nije, bre! • Evo, ja ću ti to i dokazati, kreni polako do naše sobe, a ja ću je pokupiti i dovesti. Uđi pre nas u spavaću sobu, sakrij se negde i slušaj, pa ćeš videti i sama. I tako, žena uđe u sobu i sakrije se iza zavesa, kad muž dovodi devojku. Devojka: • Dobro, kod mene se plaća unapred, to je 100 eura na sat.
• Uuu, pa to je puno para, nemam toliko… • Pa koliko imaš? • Pa imam možda 10 eura… • Pa onda ne znam što si me uopšte zvao! – kaže prostitutka i besno izađe na vrata. Posle nekog vremena, muž i žena se vratili u bar, sede i pričaju, kad prostitutka prolazi pored njih i dobacuje: • Eto vidiš šta možeš da dobiješ za 10 eura!

 

Muškarac i žena koji se nikada ranije nisu sreli, koji su oboje već bili venčani, našli su se nekom greškom u istom spavaćem kupeu trans-kontinentalnog voza. Oboma je bilo nelagodno u početku, ali su ubrzo zaspali umorni, on na gornjem krevetu, a ona na donjem. Negde oko 1 ujutro on se nagne, pažljivo probudi ženu i šapnu: – Gospođo, izvinite što vas budim, dali biste mogli da mi dodate rezervno ćebe is ormana? Strašno mi je zima. – Imam bolju ideju, – odgovori ona – samo za noćas, da se pravimo kao da smo venčani.- Ohoho, to je fantastična ideja!- Odlično. – odgovori ona.- Pomeri dupe i uzmi sam svoje prokleto ćebe!

Razgovaraju verenica, ljubavnica i domaćica o seksu, pa se dogovore da obuku crnu kožnu seksi odeću i tako iznenade svaka svog partnera, a kada se sastanu ponovo da kažu kako je bilo. Nakon nekoliko dana sastanu se ponovo.Verenica: – Jao, kad me je video rekao je: ženim te odmah i navalio!Ljubavnica: – Otišla sam u kancelariju, razgrnula mantil i kad me je video, prestao je da radi i navalio.Domaćica: – Ja obukla sve crno seksi, stojim pored vratima, a muž otvori vrata, gleda i kaže: ”Betmene, šta je za večeru?

 

– Dragi da li bi me voleo da sam ružna? – Sigurno da bi te voleo, žena si mi. – A da imam ravne tabane i krive noge pa da se gegam kao patka? – I tada bih te isto voleo. – A da sam mršava,da mi se rebra mogu prebrojati?- Voleo bih te i da ti se rebra mogu prebrojati.- A da sam zrikava, da škiljim? – Opet bih te voleo. – A da sam slučajno grbava i maljava? – Voleo bih te i grbavu i maljavu. – Znala sam. Pre sam samo sumnjala, ali sada znam sigurno. Sve ti se sviđaju. ŠVALERČINO !