“Živim kao i svaka druga djevojka, čak imam i neke probleme…”

“Živim kao i svaka druga djevojka, čak imam i neke probleme…”

Ispričala je da je prvi put bogatog momka imala sa 17 godina, a on je bio stariji 20 godina od nje. Tvrdi da ju je on naučio kako se ponašati prema ženi,

da joj je priuštio novac za prve plastične operacije, pomogao je čak i njenoj porodici, i redovno ju je finansirao i kupovao joj gotovo što god poželi.

Nakon toga joj, kaže, nije palo napamet biti s nekim tko si ne može sve to priuštiti, no stvari su se događale same po sebi jer se tad već kretala u društvu dobrostojećih.

Priznaje i da je bila s oženjenima što joj nije bitno ako joj daju novac i posvećuju vrijeme.

 

– Događalo se i da se spetljam s nekim tko nema novca, ali je to bilo zabave radi. U ozbiljne veze uvijek sam ulazila sa zrelim i ostvarenim muškarcima koji će mi

pružiti život kakav želim i zaslužujem. Volim skupu garderobu i lagodan život i ne vidim ništa pogrešno u tome. Lako se zaljubiti u muškarca koji te tretira kao kraljicu,

bez obzira kako izgleda i je li stariji – kaže Anđela koja ne pristaje na manje.

U vezi je već dvije godine, a od dečka je na poklon između ostalog dobila skupi automobil. Trenutno razgovaraju o tome da joj kupi stan.

Iz ranijih veza čuva skupe poklone poput bundi, skupocjenog nakita i samog keša, a automobil koji je ranije dobila, poklonila je bratu.

Premda ju je dečko neko vrijeme nagovarao da počne raditi, bila je, kaže, cijelo vrijeme umorna i nesretna pa su brzo odustali od te ideje.

On, osim toga, želi da mu bude na raspolaganju kad je slobodan pa su ipak zaključili da je bolje da ne radi.

 

Ne brine što će se dogoditi ako ostane sama. Ima, kaže, već dosta ušteđevine. Osim toga, smatra da vrlo lako može naći dečka jer je zgodna i poznaje puno ljudi.

– Do sada mi se još nije dogodilo da sam bila singl duže od mjesec dana. Za sada se nadam da ću se udati za sadašnjeg dečka – sretni smo zajedno

– rekla je za Blic i za kraj dodala kako joj sređivanje ne pada teško:

– To je moj zadatak kao žene, ali i uživam u tome. Ako mi već daje toliko novca, pa valjda je najmanje što mogu priuštiti mu da uvijek budem lijepa i poželjna.

Nikada nisam lijena za dotjerivanje, a volim i osjećaj koji budim u drugim ženama – često mi zavide.

– Ljepota košta, kao i njeno održavanje, a oni za to imaju novca. Imam život kao i svaka druga djevojka u ovom gradu, s tim što si možda više mogu priuštiti.

Često izlazim na skupa mjesta, uglavnom ručam i večeram po restoranima, idem u šoping, završila sam fakultet, imam svoje prijateljice, porodicu, čak i neke probleme

– ističe mlada Beograđanka.