Ženo, ličiš na kamilu sa tim vratom! Ovo je dno dna

TVITERAŠI UŽASNUTI SORAJINIM IZGLEDOM U FOTOŠOPU

Starleta Soraja Vučelić , koja je nedavno proglašena kraljicom plastičnih operacija, svakodnevno na Instagramu postavlja svoje provokativne fotografije i video zapise.

Na njima, ona ponosno ističe svoje bujne grudi, a na njene golišave fotke su svi već odavno navikli. Dok je grudi srednji hirurg, ostali ljubitelji tijela sreću sebe u fotošopu.

Ono što je javnost primetila je njeno prekomerno uređivanje fotografija, na kojima se jasno vidi da smanjuje struk, glavu i povećava atribut.

Starleta se baš zbog svojih fotki i naše na meti podsmeha, međutim, čini da to nije malo ne dotiče.

Ovog puta, ona je fotošopom produžila i unakazila svoj vrat. Njeni pratioci i tviteraši, odmah su napali da izgledaju užasno i odmah prekinili korišćenjem aplikacija za uređivanje fotografija.

– Ženo, na šta to ličiš? Unakazila si se! Ličiš na kamilu sa tim vratom! Ovo je dno dna, užasna si! Devojko, pogledaj se u ogledalo! Ovoj Soraji odmah zabraniti korišćenjem fotošopa!

Ništa užasnije skoro nisam video – samo su neki od komentara zgroženih korisnika društvenih mreža.

Ipak, starletu ovi komentari ne dotiču, jer ona i dalje živi raskošnim stilom života, stalno putuje i obasipa sebe skupocenim poklonima i luksuznim automobilima.

Novinari Kurira pokušali su stupiti u kontakt sa Sorajom za njen komentar, ali ona se nije javljala niti odgovarala na poruke.