Ženi se ne ide na nudističu plažu :D :D

Učiteljica drži nastavu kad odjednom osjeti neprijatan smrad i predpostavi da je neko od učenika to uradio. Ko je od vas djeco usmrdio učionicu?? pita učitaljica Perica polako diže ruku, a učiteljica mu ljutito kaže da odmah napusti učionicu. Izašao Perica i u hodniku glasno kaže: A. ja logike, a ja logike!!! Nailazi direktor i pita Pericu zašto galami, jer tako ometa nastavu u učionicama. Ma znate, mene je učiteljica istjerala da udišem svjež zrak, a oni udišu smrad, a ja logike, a ja logike!!!

Policija kontroliše saobraćaj. Zaustavljaju auto, a u autu narkoman koji nema pojma gdje se nalazi. Policajac mu se obraća: Dobar dan, vozačku i saobračajnu molim!!! Narkoman ga gleda blijedo pa kaže: Brate, ja ne znam gdje sam!!
Policajac vidno ljut kaže mu: Znaš li ti ko sam ja?? Narkoman mu kaže: Šta je ovo brate?, ja ne znam gdje sam ti ne znaš ko si!! Ludilio, brate ludilo…

Čovjek pobjegne iz zatvora gdje je proveo 15 godina i provali u kuću, tražeći novac i oružje. Pronalazi mladi par u krevetu. Naređuje muškarcu da izađe iz kreveta i veže ga potrbuške na krevetu. Dok je vezao djevojku na stolici, priđe joj s leđa, ljubio joj vrat i šaputao na uho, a onda je ustao i otišao u kupaonu. Dok je bio tamo, muž kaže svojoj ženi: Čuj, ovaj tip je osuđenik koji je pobjegao iz zatvora, pogledaj mu odjeću! Vjerojatno je proveo mnogo vremena u zatvoru i nije vidio ženu godinama. Primijetio sam kako te poljubio u vrat. Ako želi seks, ne odupiri se, ne žali se, učini sve što ti on kaže. Zadovolji ga bez obzira koliko ti je sve to odvratno. Ovaj tip je vjerojatno vrlo opasan. Ako ga razljutimo, on će nas ubiti. Budi jaka, medena, volim te. Žena šapućući odgovara: A ne, on nije ljubio moj vrat. Šaputao mi je na uho. Rekao je da je gay, misli da si sladak, a pitanje je bilo imamo li vazelin. Rekla sam mu da je u kupaoni. Budi jak medeni, i ja tebe volim!