Ženi se djevojkom od koje je stariji 45 godina, a ovo mu je čak deveti brak

68-godišnji Ron Sheppard je Britanac s najviše brakova iza sebe. Inače, boluje od Parkinsonove bolesti i liječnici mu kažu da možda neće živjeti dulje od tri godine

 Ron Sheppard (68) je pradjed i iza sebe ima osam propalih brakova, no to ga nije spriječilo da ode na Filipine po još jednu mladu. Unatoč zdravstvenim problemima, zbog 26-godišnje Cristel Marquez Lalec, je kaže, najsretniji na svijetu.

Ljubav pobjeđuje sve, godine su samo broj – kaže zaljubljeni Ron koji vjeruje da će mu Cristel biti žena do smrti. Naime, Sheppard je Britanac s najviše brakova iza sebe. Inače, boluje od Parkinsonove bolesti i liječnici mu kažu da možda neće živjeti dulje od tri godine. 

– Ovo je prava ljubav. Ova će potrajati, obećajem – rekao je, prenosi Mirror.

Serijski ženik Cristel je zaprosio prije 11 mjeseci na Filipinima te se vratio u Birtaniju, a mladenka, koja ima sedmogodišnjeg sina iz prvog braka, mu se tek nedavno pridružila. Iako je zaprosio 26-godišnjakinju, Ron je još u braku s Weng Platino (36). Čeka da se riješi papirologija oko razvoda kako bi po deveti put mogao pred oltar.

ron-2

I Cristel tvrdi da je to prava ljubav.

– Znam kako to izgleda, ali nisam tu zbog putovnice. Neću iskoristiti Rona – kaže Marquez Lalec koja je svog zaručnika upoznala dok je on sa svojom sedmom ženom živio na Tajlandu. Njih dvije bile su prijateljice i svi troje su se često zajedno družili. Izgubili su kontakt prije deset godina kad se Ron razveo od tadašnje žene Wen, a ponovno su se povezali preko društvenih mreža kad se razveo od osme žene. 

– Isprva nisam znao što me spopalo kad sam je zaprosio. Iskreno, mislim da su možda lijekovi krivi za to – kaže Ron i dodaje da je onda shvatio da se jako zaljubio u nju.

Sheppardova bolest sve brže napreduje pa se nada da će mu Cristel biti i medicinska sestra.

– Samo se želim brinuti o njemu. To je sve što ću raditi  – kaže ona.

Par se veseli zajedničkom životu, a Cristel jedva čeka naučiti kuhati britanske specijalitete. Jedino čega se boji, kaže, je britansko kišno i hladno vrijeme.

Ron je 44 godine svog života proveo u braku. Najduži je potrajao 13 godina, a najkraći samo 10 mjeseci.

Novi.ba