ŽENE I VINO, PRELEPE I POSLE ČETRDESETIH

Ovim se ženama dive mnogi. Njihov talenat zadivljuje, a na ljepotu, kao da ne koristi vrijeme. Imaju preko 40 , lepe su kao pre i odlično se osjećaju.

Femina  se divi ovim lepoticama koje su s godinama sve lepše.

Monika Beluči

Italijanska diva , ostaje i dalje etalon ženskosti i ljepote. Čudno, ali ova glumica ne drži nijedno dijete, a odgovara klubu iznad zaobilaženja u širokom luku. „Mnogo volim sebe.

Zato i ne mogu da mučim svoje telo gladovanjem i sportom. Volite sebe, onda ni vama neće biti potrebne nikakva zatezanja, niti plastične operacije “.

Hali Beri

Prošlo je više od 30 godina kako je postalo „Mis SAD – 1986“. Bez obzira na dijabetes i kasno majčinstvo, ova glumica izgleda predivno.

Meril Strip

Ova glumica se nikada fanatično nije odnosila prema svom fizičkom izgledu. Strip smatra da treba pametno prilaziti svojoj ljepoti i zdravlju.

Osnovna tajna legendarne filmske dive pozitivan je pogled na svet i umerenost u svemu.

Penelope KruZ

„Nikada nisam skrivala godine. Kada gledam glumice koje cenim i poštujem, shvatam da se one nikada nisu stidele svojih godina.
Žene kao što su Odri Hepbern i Sofi Loren, lepo su starile “.

Selma HajeK

Kao što kaže sama Selma, o izgledu je naučila da se slanica još u ranom uzrastu i to od svoje babe, koja je radila u frizerskom salonu i usadila neuči osećaj za lepotu.
„Ona je bila alhemičar i čarobnjak. Od nje sam saznala mnoge tajne za ljepotu. “

Anđelina Džoli

Više puta je proglašeno za najlepšu ženu na planeti. Njene pune usne, izvajan nos, savršene obrve, kao i izgled u celini, ne prestaju da nas ostavljaju bez daha.

Džulija Roberts

Dok svi nagađaju ulogu koliku u njenom izgledu igra genetika, koliku fileri i injekcije botoksa, sama glumica govori o umerenoj ishrani i fizičkoj aktivnosti,
i smatram da je najvažniji u životu duhovni balans.

Dženifer LopeZ

Dženifer ne prestaje da dokazuje da je u savršenoj formi kao i pre. Ova pevačica nam redovno pokazuje svoje obnaženo telo i za nastupe bira odeću koja dosta otkriva.

Sindi Kraford

Dok su mnogi modeli završili svoju karijeru u 25. godini, supermodel iz 90-ih je i dalje vrlo tražen.

Gvinet Paltrou

„Ne znam da li znate, ali ja volim svoje dosade, i meni se sviđa kako izgleda. Naravno, ponekad zapadnem u kriticizam i počinje da me slanica i ovo i ono,
ali se trudim da ne primjećujem svoje moguće mane. Ja cenim godine koje sam proživela, a takođe i iskustvo koje su mi one donele “.

Eva Mendez

Ova glumica izgleda prelepo na svim fotografijama. Čak i na onima bez šminke. Uzgred, kako sama kaže, nju uopće ne salamure kako izgleda na velikom ekranu

Demi Mur

Uvek negovana, zategnuta, izgleda mnogo mlađe nego što jeste. Tajna njene mladosti je buran ljubavni život. Uvek su od dijeta više zanimali muškarci.

Sofi Loren

Legenda italijanskog filma sada ima 85 godina, ali i dalje može sebi da dozvoli dubok dekolte i uske večernje haljine.