ŽELJKO JOKSIMOVIĆ I CECA SU BILI ZAJEDNO?!..

Ovo je prava istina o tome zašto se pjevačica u jednom trenutku povukla sa scene!!

Ceca Slavković pobrala je brojne simpatije publike od trenutka kada se pojavila na estradi, što glasom, što specifičnim osmijehom, o kojem su maštali svi muškarci. Bila je jedina pjevačica koja je mogla savršeno da izvede “Bato” pored Kaliopi, te koja je sopstvenim hitovima i te kako obilježila devedesete. Nekada, Ceca je često spajana sa Željkom Joksimovićem, s kojim je i dugo sarađivala. Međutim u jeku karijere, nakon mnogih pjesama napisanih za druge i dva izdata albuma, pjevačica se iznenada u potpunosti povukla sa scene.

“Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo posljednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim. Da li ću se jednog dana vratiti – ko zna”, izjavila je svojevremeno Ceca, pa dodala:

“Rekla bih da to ne treba da radim u ovim godinama. Ono što mi nedostaje jesu mnogi divni ljudi koje sam upoznala dok sam živjela kao javna ličnost. I danas ih viđam, ali ne ispred, već iza kamere”, zaključila je ona.

IZVOR: Alo.re 24h.ba