Želite da zaradite lagano 180 miliona dolara?? Evo vam prilike…

Za ovu ponudu se zainteresovalo oko 20.000 muškaraca, ali svi su pali na jednoj prostoj činjenici

Milijarder Sesil Čao, vlasnik kompanije Čeuk Nang Holdings, ponudio je 180 miliona dolara čovjeku koji je voljan da se oženi njegovom kćerkom. Ova vijest je 2014. godine izazvala burne reakcije svjetske javnosti. Vjerovatno bi neko do sada i uzeo nagradu, jer je bilo oko 20.000 zainteresovanih, ali svi su pali na jednoj prostoj činjenici.

Naime koliko god novca da ovaj otac izdvoji kako bi neko oženio njegovu ćerku, velika je verovatnoća da se to ipak neće dogoditi. Džidži, Čao ćerka, je više od decenije u lezbejskoj vezi sa svojom dugogodišnjom partnerkom Sean Eav.

Čao je kao i svi roditelji žeieo samo najbolje za svoju kćerku, pa je smatrao da joj više treba muškarac nego žena kako bi bila sretna do kraja života. Džidži je odbila očevu suludu ideju da svoju djevojku ostavi zbog nekog muškarca.

– Udaću se za muškarca kada ti budeš oženio jednog – poručila je Džidži.

Njoj je ranije bilo komično što otac hoće da joj nađe muža, pa mu je javno poručila da je ona gej i da ne može tek tako da promijeni svoju seksualnu orijentaciju.

– Dragi tata, znam ti nije lako da razumiješ kako mogu da me privlače žene. Iskreno to ni sama ne mogu da objasnim. To se prosto desilo, mirno i nježno, i poslije toliko godina mi se i dalje mnogo volimo. Mnogo bi mi značilo kada se ne bi plašio moje partnerke i kada bi je tretirao kao normalno ljudsko biće. Ponosna sam na svoj život i ne bih ništa mijenjala. Znam da ima puno dobrih muškaraca, ali oni nisu za mene – poručila je Džiži svom ocu u pismu.