Želim izgubiti nevinost ali se strašno bojim seksa!!!

Na fakultetu je imala nekoliko ‘zabavnih noći’ s muškarcima, ali se držala svog pravila

Novozelanđanka koja se nikad nije seksala, zatražila je pomoć psihologa nakon što je shvatila da se previše boji intimnih odnosa. Anonimna 33-godišnjakinja objasnila je kako je još kao tinejdžerica zazirala od seksa s frajerima.

“Zabavne noći” na faksu-“Djevica sam i mislim da se bojim seksualnih odnosa. Još sam kao klinka, poput mnogih drugih, maštala o braku i djeci”, započela je žena svoju ispovijest na Stuffu. “Bila sam dobra djevojka koja je odlučila čuvati se za brak. Nisam sigurna zašto, ali ne mislim da je imalo veze s religijom.”

Čarobna rečenica na spoju-Priznala je kako nikad nije bila u ozbiljnoj vezi – u posljednjih devet godina hodala je s trojicom i imala priliku za seks, ali je svaki put odbila. Nedostatak iskustva i reakcija partnera jedni su od razloga koji je sprječavaju da se opusti u krevetu. Zatražila je savjet psihologinje Robyn Salisbury.

Stručnjakinja joj je rekla kako se se ne smije sramiti što je toliko čekala te da jednu rečenicu treba izreći na svom sljedećem spoju: “Da, voljela bih izaći s tobom, ali moram ti priznati da me strah jer nemam iskustva u tim stvarima.” Ako naleti na negativnu reakciju druge strane, savjetovala joj je da se ubuduće kloni takvih tipova muškaraca.

Na fakultetu je imala nekoliko “zabavnih noći” s muškarcima, ali se držala svog pravila o neseksanju te se zaustavljala na maženju i ljubljenju. Sada, kada je ozbiljno zakoračila u tridesete, želi razbiti tu psihološku barijeru i konačno izgubiti nevinost.

Čarobna rečenica na spoju– Priznala je kako nikad nije bila u ozbiljnoj vezi – u posljednjih devet godina hodala je s trojicom i imala priliku za seks, ali je svaki put odbila. Nedostatak iskustva i reakcija partnera jedni su od razloga koji je sprječavaju da se opusti u krevetu. Zatražila je savjet psihologinje Robyn Salisbury.

Stručnjakinja joj je rekla kako se se ne smije sramiti što je toliko čekala te da jednu rečenicu treba izreći na svom sljedećem spoju: “Da, voljela bih izaći s tobom, ali moram ti priznati da me strah jer nemam iskustva u tim stvarima.” Ako naleti na negativnu reakciju druge strane, savjetovala joj je da se ubuduće kloni takvih tipova muškaraca. IZVOR: Net.hr

 

Jedan od velikih problema velikih grudi je što ih je teško obuzdati i držati na jednom mjestu. Obično bježe i ispadaju na sve strane, a od cura iz galerije i vama će poispadati oči. Grudi su u redu, ali nekako većini muškaraca u prvom planu je dobra guza ono što vole vidjeti na ženi. Ove raskošne djevojke mogu vrlo brzo da izlude svakog muškarca. Tajice su tu pridonijele da oslikaju svaki detalj koji se krije ispod ispod tkanine. Šta li ova jede, svi se pitaju, a naročito djevojke koje nisu obdarene poput nje… Ruku u vatru ako je ijedan muškarac prvo cuku primijetio… Nama ne smeta što je ovakva došla u javnu ustanovu, a vama?

Evo o čemu oni razmišljaju pa odlučite same da li treba da se zabrinete.  Preuranjena ejakulacija – Anksioznost i nemir koji se javljaju usled samog čina seksa jesu veliki strah skoro svakog muškarca. Upravo zbog ovoga dosta muškaraca pamti i iznova ponavlja rezultate fuldbalskih utakmica ili množi petocifrene brojeve.  „Imao sam problema sa preuranjenom ejakulacijom dok me prijatelj nije nagovorio da pokušam sa njegovom tehnikom – da zamislim da sam bušilica ili neki sličan alat koji se jednostavno ne gasi dok posao nije obavljen“

Njemu je ova tehnika pomogla da ostane duže „u igri“ i da se više koncentriše na fizičke performanse nego na mentalnu nestabilnost u tom trenutku.  Kako bi izbegli preuranjenu ejakulaciju, mnogi muškarci se otuđe. Pravilo važi i dalje – što mu se više dopada devojka to su veće šanse da prerano ejakulira, a zbog toga se više udaljava od nje.
Brendon Maksvel, tvorac tehnike u kojoj muškarac može da doživaljava orgazam iznova i iznova bez ejakulacije, „The Maxwell Multiple Climax“, kaže da muškarci iz ovog straha izbegavaju kontakt očima u toku seksa.

„Muškarci su vizuelna bića i ako sretnu neku osobu koja ih na taj način uzbuđuje, već su vrlo blizu ejakulacije“, kaže Maksvel.  Ta njegova želja da se udalji tokom seksa iz čistog straha može lako da se prenese i na druge aspekte veze. Najčešće se oni koji se ponašaju kao loši momci najgore pokažu u seksu i najčešće imaju ovakav problem.  Kako bi se prividno snašli, samo okrenu list i počnu da se ponašaju kao da su najbitniji i da zapostavljaju partnera. Iako im isprva seks traje duže, žena uskoro odlazi jer on ne može emotivno da je zadovolji. Stari scenario.

Druge žene – Čak i onaj koji se viđa sa najseksepilnijom ženom na svetu povremeno pomisli na neku drugu – Megan Foks ili onu slatku devojku iz cvećare.  To ne znači da će vas on prevariti, već samo traži raznolikost iako se obavezao na monogamiju. Tačnije, pogotovo ako se obavezao na monogamiju.  Bajron Vilijams, bivši telohranitelj Eminema, kaže: „Čak i u najboljim godinama braka, seks postane monoton, i zbog toga se čovek priseća nekih ludačkih scena iz prošlosti, pa čak i pre 15 godina. Trik je u tome da ne govorite naglas ime druge žene i da u tišini uživate u svojoj maloj mentalnoj prevari.“  To što znate da on misli o nekoj drugoj može biti frustrirajuće, i to je razlog što dečaci uvek čuvaju svoje simpatije.

Šta god, samo da radi- Kada muškarac nije imao odnose neko vreme, ima tendenciju da uleti u „seks iz ponosa“, samo da bi ostao u formi. U tom slučaju, nije bitno ko je devojka sa kojom to radi, ali je bitno da je spremna na avanturicu.  Ako ona nije nešto što bi ga oborilo s nogu, onda se prepusti maštanju da u tom trenutu to radi sa nekim do koga mu je stalo. Zapravo, ne postoji način da saznate o čemu vam dragi misli u toku seksa, ali nije ni da su žene potpuno nevine. Sa kim ste, osim svog dečka/supruga sinoć bile u krevetu?