Zbog ovoga će goriti Zadruga! Luna slagala Staniju vezano za Vladimira….

čim je došao ona ustala i otišla, a onda je Tomović pobjesnio! (VIDEO)

– Ja ne sumnjam da će Luna pokušati da zavadi i spletkari, ali ja ću to da sredim – rekao je Vladimir Staniji Luna Đogani prethodne noći prišla je Vladimiru Tomoviću dok je ležao u dvenoj sobi i grlio se sa Minom Vrbaški, a nakon što ga je pitala “šta on radi sa Minom dok Stanija spava kod njega u krevetu”, i nakon što joj je on odgovorio da su on i Mina drugovi, Luna je rekla da bi i ona voljela da ima takvog druga.

Međutim, danas je na bazenu pričala sa Stanijom Dobrojević i rekla joj da je njoj grozno što se Vladimir grlio sa Minom dok je Stanija spavala pored njegovog kreveta, te da ni u jednom trenutku nije rekla da bi i ona volela da ima takvog druga.

Stanija ju je pažljivo slušala, a nakon što joj je Luna ponovo pričala da joj je teško zbog Slobodana Radanovića i da je došla u Zadrugu da se “opere”, Vladimir Tomović prišao im je i legao na ležaljku pored Stanije.

Luna je nakon nekoliko sekundi ustala i otišla, a Stanija je odmah otvoreno pitala Vladimira da joj kaže istinu o tome šta se dogodilo.– Ja ne sumnjam da će Luna pokušati da zavadi i spletkari, ali ja ću to da sredim – rekao je Vladimir Staniji.

– Ona je htela da te napadne, ja sam rekla da ću ja to da riješim – rekla je Stanija. – Pa što je pobjegla od mene? – pitao je. – Ona mene da napadne?! Ona je zaljubljena u mene, jesi ti svesna toga? Vidi me kakav sam sad, šugav, ali ona je zaljubljena u mene – duhovito je rekao Vladimir, pošto ima herpes na licu.

– Što je došla ovde kod tebe? Ona je perfidna! Da si ti klinka, a ne ostvarena, dovoljan bi mi bio jedan dan da ti dokažem da je zaljubljena u mene. Ali nikad to ne bih uradio, ne bi sebi to uradio. Odakle tebi potreba da meni pet puta do sad kažeš da sam ja najlepši i najpametniji momak u rijalitiju? A nisam. Odakle njoj potreba da dođe kod tebe i kaže ti to? Zog čega? I onda ustane i kaže “Ne, mene to ne zanima”. Pa nisi ti naivna! – rekao je Vladimir Staniji.

IZVOR 24h.ba