Zašto žene stenju, a muškarci obično ćute tokom seksa??

Seks može biti potpuno drugačiji samo zbog zvukova koje ispuštamo, a ovo su pravi razlozi zašto žene stenju i ‘zavijaju’ tijekom seksa.

Seks može biti potpuno drugačiji samo zbog zvukova koje ispuštamo, a ovo su pravi razlozi zašto žene stenju i ‘zavijaju’ tijekom seksa.

Jedan od najčešćih razloga zašto djevojke uzdišu i stenju tijekom seksa je zbog toga što je to njihov automatski odgovor na zadovoljstvo. Zadovoljstvo koje proizilazi iz seksa može izazvati zvučnu i nesvjesnu reakciju. Naravno, žene stenju i kada ih nešto boli. Ako je partner malo grublji, ili pogađa mjesto koje im baš i ne odgovara, i to može dovesti do stenjanja. Teško zaboraviti na sve probleme koji su nas proganjali tijekom dana. Pa čak i tijekom seksa neke od tih negativnih emocija mogu pronaći put do mozga. Stenjanje je način na koji vas partnerica ‘vraća u igru’.

Stenjanje je odličan način da žena pokaže partneru kako uživa. Tijekom seksa koristimo sva osjetila, pa tako ni sluh ne bi trebao biti zapostavljen. Ako na stenjanje gledamo kao na izražavanje bez riječi, onda je lako uvidjeti kako ono može promijeniti ritam seksa. Ako partnerica stenje tijekom seksa jer uživa, a partner promijeni svoj seksualni stil, sigurno će ispustiti zvuk koji mu daje do znanja da joj više nije toliko lijepo. Na ovaj način partneru zapravo govori što da radi, ali bez riječi.

Neke muškarce toliko uzbuđuju seksualni zvuci da mogu postići vrhunac znatno brže ako čuju ono što vole. Seks se ponekad može odužiti, a izazovno stenjanje je odličan način da se stvari malo ubrzaju. Ako žena točno zna što treba raditi, može promijeniti ritam svog tijela i ton koji ispušta i na taj način usporiti stvar kako partner ne bi prerano završio. Seks je super. Seks je vlažan. Seks je neuredan. Seks je napet, uzbudljiv, a uz prave tonove može biti još bolji! IZVOR: 24sata.rs/Magazin.hr

 

Postoje stvari s kojima ih žene mogu očarati i zavesti u sekundi, no isto tako i one koje će ih otjerati na put bez povratka. Muškarci su konačno otkrili što im je seksi, a što nikako ne žele da njihova partnerica radi u krevetu Seksi je… kada žena ostavi donje rublje na sebi. Muškarci ne vole kada im u samo nekoliko minuta pokažete sve svoje adute, no vole kada se brzo oslobodite odjeće i u donjem rublju im date naslutiti što ih sve očekuje.

… kada partnerica priča ‘prljavo’, no s mjerom. Budite bezobrazne i grube, no pripazite da ne postanete vulgarne.

… kada žena preuzme kontrolu. Uzmite stvar u svoje ruke i budite dominantne. To će ih oduševiti svaki put.

… kada se žena samozadovoljava. Muškarce ništa neće uzbuditi više od toga.

… kada izgovarate njegovo ime u žaru strasti. To je stvar koja će izluditi svakog muškarca. No budite sigurni u ime prije nego ga izgovorite.

… kada izvodite zavodljivi ples u njegovom krilu. To će mu pružiti priliku da gleda, dira i uživa.

… kada vas uzme odostraga. Riječi koje svaka žena želi čuti za vrijeme seksa su ‘volim te’, a ono što muškarac želi čuti je ‘uzmi me odostraga’.

Odbija ih… sve što im može izazvati bol. Zaboravite na bičeve, lisice i ostala pomagala te vrste. U to se možete upustiti tek kada partnera dobro upoznate.

… pretjerano korištenje mirisnih svijeća i ulja za masažu. Muškarci ne vole ni pretjerano stenjanje prilikom seksa, a smeta ih i kada zamahujte glavom, a vaša kosa se nalazi posvuda.

… kada žene koriste razna pomagala kako bi začinile seks. Ne pretjerujte s vibratorima, lubrikantima i erotskim filmovima.

… kada se žena koncentrira na samo jednu erogenu zonu. Upotrijebite maštu i ruke, no iskoristite cijelo muško tijelo.