Zašto muškarcima smeta kondom? Ovo su njihova opravdanja….

Kad je riječ o izgovorima na temu “zašto ne stavljaš kondom” muškarci su vrlo maštoviti.

Kada kažu “Paziću, ne brini” to je jedan od najčešćih i najneslavnijih. A evo šta se još ne libe da kažu samo da bi izbjegli ovu “neprijatnost” “Toliko mi je velik da na njega ne staje kondom!” Svi kondomi se prave za standardne i očekivane dimenzije muškog polnog organa. A postoje i XXL veličine. Dakle, nema opravdanja. “Seks sa kondomom nije toliko dobar” Seks sa kondomom je još bolji od genitalnog herpesa. “Pa uzimaš pilulu” Čak i kad ste u vezi i imate povjerenja jedno u drugo, neke bolesti koje se prenose polnim odnosom (poput HPV-a) dugo su bez simptoma. A to znači sljedeće: ako je tvoj partner prije tebe imao seksualne veze, može da te zarazi. “Izvadiću ga na vrijeme” Coitus interruptus, kako se stručno kaže, nikako nije siguran način sprečavanja neželjene trudnoće. Naime, od sto žena, u prosjeku zatrudni njih osam do 27. “Dobiću upalu bešike” Ta urbana legenda je potpuna besmislica. Istraživanja su pokazala da je upotrebom kondoma čak smanjena mogućnost nastanka upale bešike.-Fokus.ba-

Perica, ko Perica sve može ali bez psovki i bezobraznih riječi nikako. I tako svaki dan on pred djevojčicam se izražava vulgarno i nepristojno. Požale se učenice nastavnici kako se ponaša Perica, a ona znajući ko je Perica kaže im: Ma vi čim on krene sa vulgarnostima bježite od njega, pa valjda će jednom prestati da psuje. Na času matematike diže se Perica i kaže: Ej, narode, evo preko puta naše škole počeli da prave javnu kuću!! Djevojčice zavrištaše i poslušaše nastavnicu i istrčaše vani, a Perica će za njima: Stanite ku*ve, otvaranje će biti tek za godinu dvije!!!

Medo i zeko se dosađuju u šumi. Kaže zeko medi: Medo, idemo pecati ribe brže će nam dan proći!! Odu da pecaju ribe kad trza kod zeke , izvlači zeko a ono zlatna ribica. Ribica im kaže da je zlatna i da će im ispiniti po dvije želje
ali da je poslije puste. Žao im što nije tri, ali složi se i zeko i medo. Hajde medo kaži svoju prvu želju? kaže mu ribica.
Želim da na svakom drvetu bude krošnja meda!! Želja ispunjena. Hajde sad ti zeko kaže mu ribica Želim najbrži motor na svijetu! Želja ispunjena. Medo kaži drugu želju Želim da pored svakog drveta bude dobra medvjedica!!
Želja ispunjena. A sada i ti zeko drugu želju. Moja želja je da medo bude PEDER Baci ribicu u rijeku, skoči na motor i pobježe.