Zasadite svoju bolest u saksiju – kao način izlečenja.

Pronašla sam vrlo zanimljiv tekst na ruskom forumu alternativne medicine. Prvi put se sreće s ovom metodom izlečenja. Jedino što mogu reći, mislim da je ovdje prisutan psihološki momenat. Ali, može da se proba.

U svakom slučaju, ništa ne košta. Jer sve potiče iz glave, i ako čovjek veruje u ono što radi, to je velika moć i prednost u bilo kom poduhvatu, o čemu se mnogi od vas uverili, popunjavajući  ček izobilja .

Dakle, evo i teksta, prevedenog sa ruskog jezika, ciji je autor N.Holodenko, psiholog, doktor filozofskih nauka. Pa, vi sami odlučite da li je vredno pažnje.

Kako zasaditi svoju bolest u saksiju.

Izvozite čovjeka na jednostavan način, koji je dostupan praktično svakako. Zasnovan na vekovima proverenoj praksi, bolest može biti prenesena sa pacijentom na bilo koji drugi organizam, u ovom slučaju na biljku.

Procedura je jednostavna. Kod bolesnika treba uzeti u obzir količinu njegove tečnosti: gnoja, urina, pljuvačke, znoja, sekreta. Pomešati sa zemljom i staviti u običnu (manju) saksiju za cveće.

Zatim u nju treba zasaditi 2-3 semena ili lukovicu biljke, planetarni znak koji se poklapa sa znakom bolesti, i sačekati dok se pojave izdanja visine nekoliko cantimetara. Posle, pažljivo, zajedno s korenom izvaditi biljku, i spaliti je ako je oboljenje povezano sa lučenjem krvi, gnoja, znoja ili sluzi. U svim drugim slučajevima, biljka se baca u reku, niz vodu. Posle toga, bolest prolazi.

Važno:

Zasaditi biljku treba u vrijeme kada je Mesec u opadanju. To je razdoblje između punog i mladog Meseca. U prirodi iu ljudskom organizmu u ovom razdoblju javlja se tendencija ka pročišćavanju. Mesec u opadanju isušuje, izduvava, smanjuje, potencira aktivnost i potrošnju energije. Biljka se ne sadi u subotu, nedelju i rođendan bolesnika. Uništiti biljku također treba za vrijeme kada je Mesec u opadanju.

Biljka se ne sadi u obliku pelcera ili korena (osim rena), jer tako biljka može da ugine, što nije dobro za bolesnika. Samo u obliku semena, ili lukovice. Ako se ne proklija, nema nikakve opasnosti po bolesniku, već se postupak ponavlja.

Da bi se izlečili od bolesti uz pomoć biljke uzgojene u saksiji, neophodno je poznati planete, koje vladaju bolešću, i pronaći odgovarajuću biljku.

diseases gljivične

 • Meseca: reumatizam, giht, grčevi, gnojne rane, menstrualni poremećaji, vaške, svrab, lišaj, epilepsija, mesečarenje, depresija, melanholija, pijanstvo.
 • Marsa: bolesti uši, pluća, jetre, prehlade, hemoroidi, išijas, migrena, nezarastajuće rane, unutrašnje krvarenja, žutica, dizenterija, dijareja, prolivi, zatvori, gangrena
 • Merkura: bolesti mozga, nesvestica, vrtoglavica, mucanje, nerazumni strahovi, stomatološki čirevi, čirevi na koži, akne, bubuljice, fistule
 • Jupitera: kardiovaskularne, gastrointestinalne bolesti, bolesti pankreasa, slezine, hipertenzija, angina, očne bolesti, trovanja, muskulatorne bolesti, bolesti lokomotornog sustava
 • Venere: polne bolesti, infekcije urinarne infekcije, seksualna perverznost
 • Saturna: bolesti endokrinog i limfnog sustava, onkološka oboljenje, besplodnost, lupus, psorijaza, multipla skleroza, demencija, prelomi, ekcem, nedijagnostikovane bolesti.
 • Sunca: opekotine, promrzline, teške infekcije, grip, teška oštećenja srca i očiju, paraliza (kao posljedica traume i moždanog udara), toplotni i hladni neurodermatitisi, neuroza, toplotni udari, loš metabolizam.

biljke

 • Meseca: anemona, astra, veronika, iris, kamelija, kupus, šargarepa, krastavac, fuksija
 • Marsa: artičoka, bosiljak, kopriva, praziluk, rotkvica, rotkva, cvekla, ren, beli luk.
 • Merkur: anis, valerijana, ladolež, dalija, grašak, detelina, paradajz, cikorija.
 • Jupitera: suncokret, jasmin, kres-salata, susam, limun, nana, maslačak, božur, ruža, ruzmarin, pšenica.
 • Venere: begonija, karanfil, geranijum, gladiola, lala, hajdučka trava, pasulj.
 • Saturna: ruzmarin, krompir, celer, mirođija.
 • Sunca: vrbena, zumbul, kantarion, neven, suncokret, kukuruz, majčina dušica, žalfija.

Dešava se da se bolest ne može definirati i pripisati jednu ili drugu planeti. Naprimer, virusni hepatitis sa jedne strane je bolest jetre (Mars), a druge infektivne bolest (Sunce). U takvim slučajevima, treba koristiti obe biljke, ali sadite ih u različitim saksije, ali obavezno u isti dan. IZVOR: Femina