Zaljubljena sam i volim svog dečka ali….

Zaljubljena sam u mog dečka od prvog dana. Prošlo je pet mjeseci, i dalje smo u emotivnoj vezi ….

Nedjeljno samo po prvi put stupili u intimne odnose i nakon što je započeo razgovor o svojoj bivšoj devojci, kako je bila dobra u krevetu, kako je bila zgodna i privlačna i uvijek spremna za akciju. To je pričanje dok sam ležala na njegovim grudima iako tvrdi da me ne mogu da shvatim zašto mi je pričao kako je svaka emocija značila da ću raskinem uskoro sa njim.

 

Braćo pomagajte. Par puta mi se spustio u toku odnosa sa sadašnjom devojkom, njoj da nije smetalo jer bi ga na kraju ipak bilo. Al ‘ja zbog toga nmg da se opustim, samo razmišljam da će stajati i izazvati kontraefekat. Kad sam sve funkcioniše vrh, ne gledam neke nastrane filmove. Ugl ja ne smem da se opustim i udjem uu sljedeći odnos sa devojkom. Samo razmišljam kako se može dodjeti do istog.

Bila je jesena i ja sam se smuvala sa svojim deckom u vezi smo 2 godine prvo mi je nateravao da imam odnose kasnije se meni svidelo i zvala sam ga je ** c kad sam se upoznala sa svojim tatatom kad bi mi ostali sami počeo ja jako loziti a lozila sam i ja njega malo kasnije smo vodili ljubav kad je moj decko otsao na poslovni put bilo mi je jos lepse nego sa mojim deckom sta ces iskusan covek i jednom sam sluzno mjega nazvala je ** cem pred mojim deckom.

 

Moj muž je prošle godine saznao da sam ga prevarila od tad se stalno svađa i pravi mi ljubomorne scene, dopisuje se sa klinkama i pokazuje mi svaku konverzaciju da bi mi terao inat. Zapretila sam mu da ću ostaviti ako nastavi da se klinačke ponaša na na odgovor “idi ako imaš kud”. sam rekao da je zabavno to što se dopisuje samo mene je zabrinuto pogledao.

Uzasno se osećam… Mama, 2 mala brata i sestra smo 2015 godine otisli u Austriju u Azil jer je otac 13 godina tukao majku u Srbiji nismo imali nikoga da nam pomogne, čak ni policija nije nista uradila povodom toga. Ako ste bili u tom azilantskom centru, dobijali smo sredstva za higijenu i hranu koju ste mi braca nisu bili jer nije bilo neukusno. Sa svojih 17 godina sam spavala s muškarcima (20-70 god.) Za pare, kako bih obitelj sve osigurala (osjećala sam odgovornost za njih ali kao maloletnik bez dokumenata nisam mogla dobiti normalan posao) radio sam u tajnu godinu dana. Uvek su jeli sta su oni hteli, kupovao sam ih i odecu i poklone za rodjendane. Sada smo u Srbiji, braca porasla i otisla kod oca, sestra se udala i ne javljaju mi ​​se a saznao sam da se majka vidja tajno sa ocem. Imam 20 godina i užasnu proslost, nasilje u porodici, gubitak skole,