Zagrepčanka zatekla muža u krevetu s drugom: “Evo što sam napravila”

Jedna Zagrepčanka saznala je da je suprug vara i to na najgori mogući način – uhvatila ga je s ljubavnicom ‘in flagranti’.

Ono što se nakon toga dogodilo nitko od njih troje nije ni sanjao… Preskočit ću onaj glupi uvod, tko sam, što sam, koliko imam godina i kakvu kosu, sise i guzicu imam. Razvedena sam žena. To je sad jedino bitno. Do prije godinu i pol sam bila pod zavjetom “U dobru i u zlu”, uglavnom više u zlu, ali ipak nisam jedna od onih koja je trpjela muža nasilnika, pijanicu i neradnika. Naprotiv, bio je sjajan muž, galantan, smiren, pametan, situiran – pravi gospodin. Ali dosadan. Za poludjet. Bio je onaj uredski tip muškarca, uvijek u odijelu, ni lijep ni ružan, po ničemu nije odskakao. Da ga vidite u gradu, zaboravili biste ga za deset sekundi. Meni je oduvijek bio šarmantan, ali brzo je to prošlo, ostala je neka hibridna vrsta ljubavi, povjerenje, povezanost…

I pomirila sam se s tom njegovom pojavom, redom i urednošću. Sve je uvijek moralo biti na svom mjestu, čisto, uredno i posloženo. Ja sam bila ta koja je iz čiste obijesti ponekad uneredila kuhinju ili dnevnu sobu, tek toliko da pobjegnem iz tog njegovom opsesivno kompulzivnog svijeta. I onda kad uz sebe imaš takvog muškarca, naravno da ti nije ni na kraj pameti da bi te on mogao prevariti. Pa kako bi? U toj njegovoj glavi to bi bila komplikacija s kakvom se ne bi znao nositi. Barem sam to mislila.

Jednog ponedjeljka otpratila sam ga na posao, spakirala stvari i krenula u zračnu luku. Poslovni put u Stockholm, tri dana predavanja i konferencija. Na Plesu me dočekala poruka da let kasni, a potom i da je otkazan zbog tehničkih razloga. Pronašli su mi alternativne letove, ali s polaskom tek poslijepodne. Ništa, morala sam natrag kući.

Taksi me ostavio ispred zgrade, a točno ispred automobila mog muža. Pa kako? Zar on nije na poslu? Ni tu nisam ništa posumnjala. Pomislila sam da je nešto zaboravio. A kad sam ušla u stan začujem uzdahe iz spavaće sobe. Muške i ženske. I tu mi se konačno upalila lampica. Nisam odmah otišla tamo. Onako voajerski sam stajala u hodniku i slušala kako mi muž ševi drugu ženu. I to tako strastveno da nisam bila sigurna je li riječ o mom mužu. U odrazu u ogledalu u hodniku uspjela sam čak i vidjeti pozu. Ona je bila naslonjena na krevet, a on ju je “udarao” straga.

Duboko sam uzdahnula, pokušala se smiriti, tiho otišla u kuhinju i natočila si nešto žestoko. Trebalo mi je nekoliko minuta da se priberem. Da razmislim što sad. Popila sam još jednu. Koliko god sam bila šokirana, a bila sam, vjerujte mi, osjetila sam nešto što mi se dotad nije nikad dogodilo. Bila sam ljubomorna. I napaljena. Nevjerojatno. Napalila me pomisao da moj muž ševi drugu ženu. I da ja to gledam. Maštala sam o toj kombinaciji, dosta puta, čak i da ja sudjelujem, ali nikad nisam pomislila da će me tako nešto dočekati u vlastitoj kući.I tad sam, kao u transu, skinula sve sa sebe i ušla u spavaću sobu. Šok i nevjericu prekinula sam riječima: “Dragi, sve je u redu. Nisam ljuta, samo mogao si i mene uključiti u ovu priču. Znaš da mi je to maštarija.” Možda i nisu to bile te riječi, te su mi minute u magli, ali uglavnom kontekst je bio taj. I dalje su bili u šoku, stajali su u kutu sobe, ali smirili su se tek nakon što sam prišla mužu, poljubila ga i – spustila se na koljena. Trebalo mu je malo da se oporavi od šoka, znate već na što mislim, a kad se oporavio onda je postao onaj čovjek kojeg ja nikada nisam upoznala. A ta djevojka, plave kose, prekrasnog tijela i dalje je stajala u kutu, držala je svoju odjeću u ruci i nije znala što da napravi. Pa sam i tu preuzela inicijativu, prišla joj, bacila odjeću na pod i počela ju ljubiti. Muž je legao na krevet, a ja sam ju za ruku odvela do njega. Prolazila sam joj rukama kroz kosu, ljubila po vratu. Tad se opustila i prepustila. I u sljedećih nekoliko sati izmjenjivali smo se jedno na drugom, u svim mogućim kombinacijama. Ne moram vam to opisivati, možete već zamisliti.

Kraj je bio spektakularan. Nakon što smo nekoliko puta otišli do kraja, ja sam se sva mokra ustala i otišla pod tuš. Bez riječi sam se obukla, spakirala još nešto ekstra stvari za svoje putovanje, koje sam kasnije zbog dvojice zgodnih Šveđana produžila za još tjedan dana, i otišla. Njih dvoje su ostali na krevetu u tišini. Nisam mu se više javljala. On me zvao nebrojeno mnogo puta, slao sms-ove, pokušavao i na face time, ali s moje strane dobio je zid. U stan sam ušla po ostatak stvari dok je on bio na poslu, a javila sam mu se tek nakon dva mjeseca s ostatkom dokaza koje sam prikupila protiv njega u međuvremenu i s papirima za razvod.

I nisam se razvela zato što me, eto, muž prevario i time izgubio moje povjerenje i bla bla bla, preskočimo sada kliše alibije…Razvela sam se jer sam shvatila da to nije bio muškarac s kojim sam ja bila u braku. Vodio je dvostruki život, kod kuće je bio uglađeni gospodin, a u drugom svijetu napaljeni playboy koji ševi sve redom. Da, ubrzo sam saznala za sve njegove izlete, za dijametralno suprotan obrazac ponašanja nego kod kuće, za financiranje drugih žena, lažna poslovna putovanja i slično. I to je to. Razveli smo se, njegov uglađeni svijet se srušio i sad i javno živi kao napaljeni tinejdžer, a ja si gradim novi svijet. I živim.  Izvor: 24sata.hr

 

Pismo čitateljice iz Pule – Nakon što smo godinama živjeli u manje više skladnom braku bez većih nesuglasica, počela sam razmišljati o tome što bih da me suprug prevari – prisjeća se Karla iz Pule. Nisam došla do nikakvog konkretnog zaključka jer mi je i sama pomisao na mog supruga s drugom ženom stvarala doslovno mučninu; iako među nama već duže više nije bilo one početne strasti.

Nakon što mi se takav scenarij motao po glavi neko vrijeme zaključila sam – i isto podijelila na kavi sa svojim zbunjenim prijateljicama – da bih ja radije da to nikad ne doznam. Na svoje, a i njihovo čuđenje, nekako sam uvjerila sebe kako bi mi prevara čak i bila prihvatljiva dok god ja o njoj ne znam ništa. Nazvala sam tarot stručnjaka kojeg sam znala od prije i podijelila s njim svoja razmišljanja. Sjećam se točno što mi je rekao. Upozorio me da sigurno ne razmišljam o tome bez razloga i da pokušam malo više pratiti što mi suprug radi. Nije baš realno ali brzo sam to smetnula s uma i nastavila misliti kako bih radije da ne znam ako me vara. No danas mi slika njegove prevare ne može izaći iz glave….

Nikada ne bih nastavila razmišljati o prevari, jer sam mu vjerovala usprkos upozorenjima, da nisam dobila najočitiji dokaz – ima li naime ičeg očitijeg od toga da ga zatekneš s drugom ženom u svom krevetu?! – prisjeća se Karla najneugodnijeg trenutka svog života, kada je ušetala u zajednički stan bez ikakve pomisli da nešto nije u redu. A u sobi zatekla drugu ženu. Bilo je to kao scena iz lošeg filma, došla sam ranije s posla i čula nekog u sobi. Naivno sam pomislila kako je i on iz nekog razloga došao ranije, otvorila vrata i… Nemoguće je uopće opisati šok i nevjericu u tom trenutku, mislila sam da ću se onesvijestiti. Ipak je to bio čovjek s kojim sam planirala ostatak života i čak u sebi pristala da budem druga ali samo dok za to ne znam… A najednom je kraj njega druga žena i to pred mojim očima! Naravno da mi se u tom trenu sav svijet srušio – mislila sam da se to uvijek događa drugima… Kako je samo ponavljao bezlične isprike, ja sam izašla iz stana. Otišla sam kod prijateljice koja mi je samo rekla «Neću ti pametovati, velika si cura.

No nemoj ga ostaviti odmah zbog trenutnog bijesa i nemoći, prespavaj i promisli, možda bi ti bilo žao.» I, premda sam sumnjala da će vrijeme promijeniti moj stav, odlučila sam se konzultirati i s tarot majstorom koji mi je jednom već bio pomogao u teškom periodu a koji me i upozorio na sve što sam mogla izbjeći, pa iako fizički ne prisustvovati suprugovom činu izdaje. Nazvala sam Tarot centar i tražila baš istog gospodina koji mi je i dao naslutiti sve što se kasnije dogodilo – trebao mi je valjda prvenstveno da me utješi kao osoba a onda i da mi kaže što da radim. I, iako sam se potajno nadala da će mi savjetovati drugačije, rekao mi je neka mu se više ne vraćam jer mu ovo nije bio prvi, a ne bi bio ni zadnji put. A kako nisam sumnjati u njega, to sam i napravila i već sutradan otišla po stvari. U naredna sam dva mjeseca saznala za još tri cure s kojima me varao gotovo cijelo vrijeme. I premda sam stvarno vjerovala imala razloga u nas, drago mi je što mi je rasvijetlila situaciju i time zapravo olakšala prekid. Za sada sam još sama i preranjiva ali ne sumnjam da će mi moj tarot savjetnik nagovijestiti kada se u mojoj blizini netko pojavi… (net.hr)