Zagrepčanka skočila u Miramarsku, spasila čovjeka bez noge iz auta koji je tonuo

Zagrepčanka je tijekom jučerašnjeg vremena u Zagrebu priskočila u pomoć čovjeku kojega je voda

zarobila u autu nisam mogla izabrati, javlja  N1.

 

“Ja sam šetala pse po kvartu i čula ženu da viče” izađi van “. Čovjek je tonuo u autu u podvožnjaku, nije moguće otvoriti vrata, a auto je tonuo.

Ja sam pitala ljude da li su zvali koga – jer će ili biti zauzet ili reći da će zasad imati nikoga. Onda sam zavezala pse,

skinula tenisice, duksu i naočale i ušla sam u vodu.

Doplivala sam do auta i pomogla sam mu da otvori vrata i na on je izašao na krov auta i čekao vatrogasce, a ja sam isplivala sa svojim protezom jer čovjek nema nogu.

Auto više nije tono bio sigurno u krovu. Vatrogasci su došli za par minuta i izvukli ga “, opisala je Mirna Mrčela situacija za N1.

 

Odmah javila mami

Njezina je majka Nevenka također izvijestila o njenom herojskom činu.

– “Mama, samo da znam, da se ne šokiraš od mog statusa. Prije sat vremena sam poslao plivati ​​u Miramarsku da pomognem čovjeku koji je tonuo.

Nije moguće otvoriti vrata.

Ja sam mu pomogla i on je izašao na krov auta i čekao vatrogasce, a ja sam je isplivao sa svojim protezom, jer čovjek nema nogu.

Pse sam bila zavezala za ogradu podvožnjaku. Vatrogasci su ga izvukli. Ja sam, evo, doma, oprala se u toploj vodi i OK sam.

A i čovjek je u redu “, opisala je majka koja je dobila poruku od kćeri, dodala je da je izražena ponosna na humane čini svoje kćeri

Index.hr