Zabavite se i opustite se malo :D :D

Pokušajte se malo opustiti i zabaviti na ovim slikam pronađite razlike, a ako ne uspijete na kraju objave nudimo vam rješenja.

Pronađite dvije razlika

Pronađite dvije razlike

Pronađite tri razlike
Pronađite tri razlike
Pronađite četiri razlike
Pronađite četiri razlike
Pronađite tri razlike
Pronađite tri razlike
Pronađite tri razlike
Nadamo se da ste uspjeli se zabaviti, a ako niste uspjeli sve pronaći nudimo vam i rješenja….

Oženi se Crnogorac. Početak braka sve bilo super, seks redovan ali poslije dva tri mjeseca Crnogorac jednostavno stao i ništa. Mlada se zabrinula, pa ode kod svoje jaranice i požali joj se. Jaranica je sasluša i kaže joj da mora malo biti kreativnija. Mladi ništa nije jasno šta joj to znači i kaže joj da joj to malo pojasni bolje. Jaranica joj kaže moraš ga malo zainteresirati, kupi dobar seksi veš i kad on dođe ti lezi izazovno i neće on moći da odoli. Nabavi ona sebi super seksi veš, čuje stiže joj muž i ona legne na krevet i čeka. Otvara Crnogorac vrata, vidi žena u crnom seksi vešu leži pa će joj: -Nemoj avetinjo da okolišiš, reci jel’ babo ili je mama umrla.

Sprema se Habibica za matursku proslavu pa pita mamu Fatu: -Mama, ako poljubim momka hoću li ostati trudna? Fata se nasmija i kaže joj: -Nećeš ćero, od toga se ne zatrudni. -A, od oralnog seksa? pita Habibica Fata šokirana pitanjem, pa joj ipak odgovori: -Ma, nećeš!! -A od anlnog seksa?, ponovo će Habibica Fata sad već šokirano joj kaže: -Gospode Bože, pa zar to imaš namjeru raditi na proslavi?!! Habibica smireno će Fati -Ma ne, samo hoću da sam sigurna, čije ću dijete da nosim poslije maturalne proslave…