Za sve ima cjenovnik :D :D

Pokupio kamiondžija zgodnu Cig*ncicu pa je pita da li radi malo one stvari.

Kaže ona, pa radim brate, ne znam šta čekaš. Pa kolko košta, pita kamiondžija. Ima za hiljadu, a ima i za dve hiljade, kaže Cig*ncica. Pa šta je to za 2 hiljade? Za dve hiljade imaš brate sve – i oralno i normalno i analno, sve što poželiš.
A za hiljadu? Isto to, ako nemaš 2 hiljade!

Umro Mujo i kako je bio dobar dobio je džennet(raj) ali nije bio zadovoljan pa ode u ured kako bi se požalio na uvjete života u džennetu (raju). Mujo:-Ma vala dojadilo mi je slušati onu harfu i filozofska preseravanja! Referent: -Tako ti je u džennetu(raju), tamo su ti intelektualci, čista kultura. Mujo:-Ma čuo sam da osim dženneta(raja) i džehenema(pakla) postoje neki Havaji? referent: -Postoje, ali tamo idu samo odabrani. Mujo:-Pa zašto onda ja nisam tamo? Petar:-Malo si glup. Mujo:-Što ne kažeš, mogu ja biti i više!

Odlazi cura sa sela da studira u Sarajevu. Kaže joj pomalo sikirljiva majka:– Kćeri moja, pazi se tamo. Doće neki mangup, pa će da ti kaže da si lijepa, pa će te izvest van, pa u kino, pa će te odvesti kod sebe na kafu, pa će skočiti na tebe…, a ja ću ti, jadna majka umrijeti onda. – Dobro mama. – odgovori kćer. Poslije dva mjeseca, dolazi kćer prvi put kući i kad su ostale same, pita ju majka: – Kćeri, što je bilo s onim što smo pričale? – Jao mama, stvarno je bilo kako si rekla. Dođe jedan, pa mi priča kako sam lijepa, pa me izvede u grad, pa u kino, pa odosmo kod njega na kafu… – I, i što je onda bilo? – upita jedva majka. – E, onda majko, skočim ja na njega, pa nek umre njegova majka od tuge!!

Pita učiteljica malog Muju što mu mama radi i kako žive:– Moja mama je prostitutka, dobro zarađuje tako da i dobro živimo i imamo sve što nam treba. Učiteljici bi nezgodno pa preformulira pitanje za Sulju: – Što tvoj otac radi i kako živite? – Moj otac je policajac i malo piše kazne za državu a malo za sebe i mi lijepo živimo i imamo sve što nam treba. Dođe red i na malog Hasu, a on ne čekajući pitanje počne govoriti učiteljici: – Moj je otac vozač kamiona i da nije Mujine matere i Suljinog oca i mi bi super živjeli!