Za mnoge je ovo bolesno ali meni tada je bilo super!!!

Moja tetka, sestra od moje mame je najbolja osoba koja postoji. Kada sam imao 16 godina kada je….

primjetila da joj gledam u njen velike grudi, odvela me u svoju sobu respremila se i pokazala me sve što sam želio da vidim, o čemu sam sanjao. Mislio sam da će srce da mi iskoči kada sam je počeo dirati po grudima… Par mjeseci prije mog 18. rođendana sam izgubio nevinost upravo sa mojom tetkom. Ona je tada imala 44 godine i bukvalno mi taj PRVI PUT učinila nezaboravnim, ali generalno i te tinejdžerske dane. Dok su svi ramišljali o svojim tetkama, ujnama… ja sam moju imao samo za sebe. Danas imam 35 godina i sretno sam oženjen. Međutim, nikada ovih skoro 20 godina ja i tetka nismo prekidali naše “druženje”. Ona sada ima 60 godina i juče dok smo u mome stanu radilio ONE STVARI ona je cijelo vrijeme plakala i neprestano mi se zahvaljivala. Nije više “riba” kao nekada, prilično se udebljala i da nema meni ONU STVAR sigurno više nikada ne bi osjetila. Da budem iskren ni meni nije baš drago to više sa njom raditi, ali nikada joj neću zaboraviti šta je ona uradila za mene, nikada neću zaboraviti te sretne tinejdžerske dane i obećao sam joj da ako bude živjela 100 godina, kada god osjeti POTREBU da me pozove! Svjestan sam da će mnogi da se zgažavaju na ovo, ali sreća i zadovoljstvo koje sam ja osjećao u mladosti i sreća i zadovoljstvo koje moja voljena tetka osjeća sada se ne mogu riječima opisati i da je svijet malo normalniji i realniji ovako kao ja i moja tetka uživamo mogu uživati milioni ljudi na planeti… Zato što smo u nekim “rodbinskim” vezama zabranjeno je da jedni druge činimo sretnim i zadovoljnim… Ispovesti-

 

Raskinula sam vezu od godinu i 5 meseci pre 7 dana. Momak s kojim sam bila mi se zgadio, pozelela sam druge muskarce, imam jednog sa kojim imam odlican se*s inace obdaren momak sa 23cm i zadnjih par meseci sam samo trazila razlog za raskid ali sam bila kukavica jer sam navikla na sve s njim. Skupila sam hrabrosti i nakon sto je izvredjao mene i moj posao, kao i porodicu nazivajuci ih seljacinama, zalijepila mu takvu samarcinu da mu je trebalo nekoliko sekundi samo da dodje sebi. Sad se pitam kako sam uopste mogla biti s takvom osobom, a jos je vece pitanje kako to da nista ne osecam. Ne osecam nedostajanje, ljutnju, cak mi se i desava da zaboravim da sam i bila s njim. Uzivam u zivotu bez njega sa drugim muskarcima. Cak mi se i svidja neko ali imam osecaj da je prerano. Poenta ljudi, nemojte ostati u vezi jer mislite da ne mozete bez nekog, mozete.

 

“Muž i žena bili su u braku više od 60 godina. Dijelili su sve, pričali o svemu, nisu imali nikakve tajne među sobom osim što je starica imala kutiju od cipela na vrhu svoga ormara na što je upozorila muža da je nikada ne otvara niti da ne pita o njoj.  Sve te godine, on nikada nije pitao za kutiju, ali jednoga dana starica se jako razboljela i doktor je rekao kako se neće oporaviti. U pokušaju da razriješi sve poslove, starac skine kutiju od cipela i odnese do ženine postelje. Ona se složila da je došlo vrijeme da on dozna što se nalazi u kutiji. Kad ju je otvorio, našao je dvije heklane lutke i hrpu novaca u iznosu od $ 95,000. On ju je upitao o sadržaju. “Kad smo se vjenčali” rekla je, “moja baka mi je rekla da je tajna sretnog braka ta da se nikada ne raspravljaš. Ona mi je rekla ako se ikada naljutim na tebe, trebala bi biti tiha i isheklati lutku.” Starac je bio taknut; borio se da ne proplače jer samo dvije lutke bile su u kutiji. Bila je na njega ljuta samo dva puta u svim ovim godinama života i ljubavi, pomislio je i gotovo eksplodirao od sreće. “Dušo” rekao je, “to objašnjava lutke, ali što je sav ovaj novac? Odakle on dolazi?” “Oh” rekla je, “to je novac koji sam zaradila prodajući lutke.”

 

Doktor sjedi u svojoj ordinaciji nakon što je upravo imao kompletni seksualni odnos sa jednom pacijentkinjom. Sjedi i razmišlja, ispitujući osobnu savjest i kajući se zbog onoga što je učinio.- Oh Bože, pa kako sam mogao napraviti tako nešto, s pacijentkinjom. Koja sramota, mozak mi se zamaglio, potpuno sam izgubio kontrolu i moju profesionalnu etiku. To se više nikada ne smije ponovite. Ma zamisli samo što bi se dogodilo da se to sazna. I tako dok preispituje svoju grižnju savjest, s njegove desne strane se pojavi mali vrag i kaže mu: – Hej, ma čemu ovakvo bespotrebno kajanje. Pouzdaj se u ono što ti ja kažem prijatelju moj, ogroman broj doktora ima seksualne odnose sa svojim pacijentima i nitko si zbog toga ne razbija glavu. Ne budi naivan, nisi ti jedini. Utuvi si u glavu da nisi ništa loše učinio i da je to svakodnevna praksa u liječničkim ordinacijama. Doktor počne da se osjeća bolje i malo po malo se ubjedi da u stvari nije učinio ništa loše, govoreći sam sebi: – Ma daj ne budi dijete, to je stvar za odrasle osobe. Čim je to izgovorio, sa njegove lijeve strane se pojavi anđeo koju mu kaže: – Sjeti se da nisi obični doktor, ti si veterinar.