Za 13 godina spavala sa preko 1o hiljada muškaraca!!

Tridesetdevetogodišnja Gvinet Montenegro iz Melburna imala je seks sa 10.000 muškaraca, a sve je počelo sa traumom koju je preživela u ranom detinjstvu kada ju e silovalo nekoliko muškaraca.

Otada se njen život dramatično promenio… Ova dama sada ima 39 godina. Prvo je počela da radi kao striptizeta, a kada je imala 21 godinu prvi put je dobila novac za seks.

“Ostajala sam zbog novca. Zarađivala sam 1.000 dolara za noć, a novac sam trošila na garderobu, skupe automobile i drogu”, otkrila je Gvinet u svojoj ispovesti. Sa 29 godina je htela da napusti seks-industriju, ali nešto kasnije je otkrila da joj bubrezi otkazuju, pa je nastavila da radi sve do 33, kada je konačno napustila ovaj posao.

Napisala je i knjigu o poslu koji je radila više od 10 godina, gde je sumirala svoj život u seks-industriji i 10.000 muškaraca koji su se našli u njenoj priči: “Ljudi ne znaju kako da se uklope u savremen svet, klijenti često imaju neobične zahteve”, zaključuje ona u svojoj autobigrafskoj knjizi, koja je ponovo aktuelna na društvenim mrežama.  “Nekonformista”, muškarac sa kojim ćete isprobati svakakve lude stvari. “Oštećeni”, muškarac kome treba posvetiti mnogo pažnje i vremena da biste ga doveli u red, a ako ste toksični, bolje da odmah odete od njega.

Tu je i tip koji samo želi da udovolji svojoj ženi. Svi ti muškarci su, kako kaže Gvinet, prošli kroz njen krevet i sve ih je pitala zašto su došli kod nje, a njihovi odgovori pomogli su joj da ih kategoriše.

– Bitno je da znate šta to motiviše muškarca da vara, jer samo sa tom informacijom to možete i da sprečite. Muškarci su kao i žene, i oni imaju osećanja. Žele da se zaljube i osete bliskost, žele da se osećaju poželjno. Ne varaju zato što mogu, niti varaju zato što razmišljaju donjom glavom. Oni žele da se osete kao pravi muškarci i prestrave se kada pomisle da će izgubiti mušku energiju. Ono što me je najviše iznenadilo je činjenica da se ne osećaju poželjno zbog seksa, već kada znaju da mogu da zadovolje ženu – otkriva Gvinet. Kako ona dalje otkriva, svaki muškarac koji je iznajmio imao je samo jedan motiv, da je zadovolji.

– Nisu samo došli po seks na brzaka. Došli su da bi osetili intimnost i povezanost i trudili su se da me zadovolje. Njima je mogućnost da u ženi izazovu orgazam potvrda muškosti. Kada ne mogu da zadovolje svoju ženu, odlaze kod druge – kazala je Gvinet i dodala da je uprkos tome najbolji seks imala sa muškarcem sa kojim se viđala van posla, i to zato što su pored fizičke imali i mentalnu povezanost.

Dobar seks je i u glavi. Kada izgubite mentalnu povezanost nikada više ne može da bude tako dobar. Danas je teško razgovarati oči u oči, svi pričamo preko poruka. Ne morate da menjate ono što jeste, samo popijte par pića sa supružnikom, opustite se i kažite ono što vam je na duši, da se ponovo povežete. Ne nasedajte na priču da sve to može da se nađe i preko aplikacija. Ta strast u očima koju ste primetili u svom partneru pre nego što ste se zaljubili nikada ne može da se vidi preko aplikacija – zaključila je Gvinet. IZVOR: Telegraf.rs

 

Neki smatraju da je masturbacija u vezi suvišna, pa čak i uvredljiva.  Seksolozi tvrde da nema razloga za ljutnju, jer masturbacija može biti dobra za vašu vezu iz nekoliko razloga: – Seks je igra uživanja gde upoznajete telo svog partnera. A masturbacija je igra za jednog gde upoznajete svoje telo i u tome nema ničeg lošeg jer ćete tak kada znate šta vam prija znati i kako da pokažete partneru šta vam se dopada a šta ne.

– Treba da znate da masturbacija NIJE varanje partnera, već samo zadovoljenje seksualne potrebe koju imaju svi.

– Masturbacija je jedino logično rešenje ako jedan od partnera ima želju za odnosom, a drugi ne. Ako je već dogovor da je odnos monogaman, jedino sledeće prihvatljivo rešenje jeste masturbacija. Ne zaboravite, masturbacija je sasvim prirodna stvar i čin ugađanja sebi, a ne znak da vam je seksualni život loš.

Jeste li kad poželeli da gledate partnera kako masturbira? Sigurno jeste, a i on bi to potvrdio za vas. Ima nešto posebno napaljujuće u gledanju kako druga osoba pruža užitak sama sebi, a iz toga možete naučiti koji tačno pokreti najviše uzbuđuju vašu drugu polovinu.

Znate li na koji način biste još malo mogli da začinite seksualni život? Pogađate – gledanjem jedno drugoga kako masturbirate. No, pre nego oboje uronite u samozadovoljavanje, važno je znati neke stvari kako ne bi došlo do čudnih pogleda ili odustajanja. Kao pre svake seksualne aktivnosti koju ranije niste zajedno isprobali, važno je raspraviti šta jedna strana očekuje od druge. Ovime ćete izbeći neugodna pitanja tokom konkretne akcije. Ako jedno od vas to silno želi isprobati, a drugo se nećka, iskustvo neće biti zadovoljavajuće. Dišite polako i gledajte se u oči, te polako počnite skidati odjću sa sebe. Zadržite kontakt očima jer će vam to pomoći da ostanete usredsređeni i povezani. Ovo je odličan trenutak za komplimente.