VRANJEŠ POKUŠAVA DA DOĐE DO KARLEUŠE! PREKO PRIJATELJA JOJ POSLAO PORUKU, ONA IH ODUVALA ODGOVOROM!

Smjestio joj skandal da je Duško ostavi, pa da bude samo njegova: Vranješ odlijepio na Karleušin novi nastup, pa preko…

…prijatelja moli za oproštaj! Njen odgovor oduvao!

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ na sve načine pokušava da dođe do Jelene Karleuše. Kako prenose domaći mediji, on je u potpunosti izgubio razum otkako je ispratio MAC dodjele nagrada, pa je potražio pomoć od zajedničkog prijatelja kako bi je kontaktirao, jer ga je pjevačica navodno blokirala i na svim društvenim mrežama.

Kako se navodi, on joj je poslao poruku odmah pošto je završila s nastupom i preko zajedničkog prijatelja joj poručio kako je voli i kako mu je žao zbog svega. On je po svaku cijenu želio da je rastavi od Duška Tošića, pa je zbog toga i objelodanio sav sporni materijal zbog kojeg se JK našla u centru skandala.

Kada je shvatio da od razvoda nema ništa, gorko se pokajao pa poželio da obnovi odnos za koji je tvrdio da je u tajnosti trajao dvije godine.

U poruci je pisalo: “Oprosti mi sve… Još te volim. Žao mi je što je sve ovo otišlo predaleko. Bio sam povrijeđen… U svom tom ludilu nisam znao šta radim. Kajem se. Možemo li da se vidimo?”

Jelena Karleuša, kako domaći mediji napominju, nije poklekla na ovo pokajanje. Šta više, pošto joj je poruka pročitana, navodno je pobijesnila i počela da urla:

“Tjerajte se obojica u p**ku materinu! I ti što mi prenosiš sve ovo i Vranješ”, pa je izvijesnom prijatelju objasnila da Ognjen za nju više ne postoji te da mu ni riječ ne vjeruje.

“Ne bi čudilo da taj ludak hoće opet nešto da joj smjesti, jer on nema ni trunke morala”, zaključio je prijatelj za domaće medije.

 

 

 

 

 

 

(Kurir)