Volim svog muža, i to je to :D

Imam 25 godine, moj muz je duplo stariji od mene, sada smo trenutno razdvojeni.

Inace mnogo se lozim na njega i volim sex sa njih. Nikad ga nisam prevarila i stvarno ga volim. Sad imam jos jacu zelju da se poseksam sa njim ne mogu da docekam da dodjem kod njega i da se sexamo non stop. Inace sad dok smo razdvojeni hotamo i razmenjujemo slike uzivam i tako sa njim. Volite se ljudi, i verujte nema razloga za varanjem. Ja niti imam zelju niti mislim na nekog drugom samo on mi je u mislila i razmisljam kako se sexam sa njim.  Videoteka

Razgovaraju Fata, habiba i Mersiha o kontracepciji. Mersiha: Ja i moj Haso koristimo spiralu. Tako sam najsigurnija.
Habiba: A ja i moj Ibro koristimo kurtone ili pjenu. Jes’ vala da moj Ibro manje uživa, al’ brate, petero djece je više nego dovoljno. Fata: A ja i moj Mujo koristimo kantu… Mersiha: Kako bona kantu Fato? Habiba: Pa nije ti valjda toliko velika? Fata: Ma ne! Pošto je Mujo puno niži od mene, radimo to tako da se Mujo popne na kantu. E, kad vidim da je Mujo počeo kolutat očima, ja samo kantu udarim nogom.

Dobili test Švicarac, Slavonac i Bosanac – za sedam minuta treba ispeglati košulju, pojest kilu kruha i ‘maznut’ žensku. Švicarac prvo ispegla košulju, pojede kruh i istekne tih 7 minuta. Slavonac prvo pojede kruh, ispegla košulju i istekne tih 7 minuta. Bosanac da ženskoj da pegla i dok je obrađuje, uspije pojesti kruh za 7 minuta. POANTA: Švicarac –> prvo posao, zatim klopa, pa ako se stigne ostalo… Slavonac –> prvo klopa, onda posao, pa ako se stigne ostalo…Bosanac –> ako ne je**š one koji rade, ne’š se kruha najest!

Dva muškarca i jedna žena prolaze obuku za tajne agente u CIA-i. Za konačan test, agent CIA-e doveo je jednog muškarca do velikih metalnih vrata i dao mu pištolj. Moramo biti sigurni da ćete slušati naše upute bez obzira na okolnosti. U ovoj sobi naći ćete svoju ženu kako sjedi na stolici. Morate je ubiti!!! Ma, sigurno se šalite. Ne mogu ubiti svoju ženu. Agent mu nato kaže: Onda niste pravi čovjek za ovaj posao. Drugi muškarac dobio je iste upute. Uzeo je pištolj i ušao u sobu. Ništa se nije čulo nekih 5 min. Tada izađe čovjek sa suzama u očima: Pokušao sam, ali ne mogu ubiti ženu! Onda nemate ono što se traži. Možete ići. Napokon dođe red na ženu. Dobila je iste upute da ubije svog muža. Uzela je pištolj i ušla u sobu. Začuli su se pucnjevi, jedan za drugim. Čulo se vrištanje, razbijanje, lupanje po zidovima. Nakon par minuta sve utihnu. Polako se otvore vrata i žena izađe. Brišući znoj sa čela kaže: Pištolj je bio napunjen čorcima, pa sam ga morala zatući stolicom.