Volim je i ne želim da živim bez nje!!!

Oženio sam se kada sam imao 33 godine, a oženio sam tada još maloljetnu devojku od 16 godina…

Sve je bilo super dok godine nisu učinile svoje. Mene godine uhvatile, a žena u najboljim godinama. Počeli su problemi sa sek*om jer jednostavno moj se*s je trajao minut-dva i uvek je žena ostala razočarana iako je sve pokušavala. Sedeo sam i razmišljao šta i kako dalje. Bojao sam se da ne počne da švrlja sa strane i tako sam jedan dan lepo joj rekao: -Ženo, ja znam da teb ise*s  nedostaje ali ne mogu prihvatiti da švrljaš sa strane, već lepo ako ima neki muškarac koji ti se sviđa ti se lepo sa njim dogovori i objasni mu da sam ja za i da se*s radite kod nas u stanu. Ljutita je bila i počela da galami na mene da ona nije kurva ali onda sam joj opet lepo sve objasnio i tako se dan završio okrenutih leđa u krevetu. Nisam mogao da zapim ali video sam da nije ni ona. Celu noć se vrpoljila i okretala. Prošlo je nekih mesec dana, došla je sa posla i dok smo ručali lepo mi je rekla da je našla jednog radnog kolegu koji joj  se već dugo nabacuje ali ga je kategorično odbijala i da je sa njim pričala i sve mu objasnila i čovek je pristao. Rekla mi je da će sutra oko 18 sati doći taj muškarac kod nas i da će pokušati ali se boji da neće moći. Ponovo sam joj lepo sve objasnio, da je volim i da ću je voleti ali ne mogu dopustiti da pati i švrlja i da je ovo najbolje. Tako je i bilo. Sutradan oko 18 sati čuo sam zvono i rekao ženi: -Ja ću. Otvorio sam vrata i video muškarca koji je izgledao otprilike ženinih godina, ušao je u stan, upoznali smo se i seli u dnevni boravak dok je žena pravila kavu. A  da razbijem zategnutu situaciju lepo sam mu objasnio i ja šta sam se sa ženom dogovorio i da mi to neće smetati da urade, a da ću ja sedeti i gledati. Bilo mu je nezgodno video sam ali kada je žena donela kavu i nasula nam po jedno piće i sela pored njega, malo se opustio. Dok smo pili kavu i piće razgovor je bio malo opušteniji. Jednog momenta žena me pogledala i ja sam joj dao znak da može krenuti u akciju.

Polako mu je spustila ruku na međunožje i lagano trljaja, uzvratio je rukom po njenim grudima i polako su se milovali i mazili. Osetio sam da se i meni polako diže ali sam mirno sedeo i gledao. Otkopčala mu je hlače i video sam da je čovek dobro obdaren, a doduše i ja sam imao dobru alatku. Polako mu je dr**la a njegova ruka je bila na njenoj vjerovatno vlažnoj pi**ici. Ustala je i leglal na tepih a on se spustio pored nje u obrnutom položaju i počeo joj lizati macu a ona je gutala njegovu alatku. Video sam da sam i ja potpuno spreman ali sam i dalje sedeo i bio miran. Posle nekog vremena on je legao na leđa a ona ga opkoračila i lagano se na**jala na njegovu alatku… Nisam mogao više, ustao sam lagano otkopčao hlače i prišao ženi, uzela ga oberučke i dok se divlje nabijala počela je da moju alatku guta skoro do korena, Moja slaba tačka se ubrzo pokazala i nakon nekih minut sam video da ću da svršim ali nije dozvolila da ga vadim i polako sam joj napunio usta a onda je počela da mi oblizuje i ljubi alatku i dalje se nabijajući…. odmakao sam se od nje, a muškarac je postavio u klečeći položaj i počeo je da s gu*za je*e. Nabijao je sve jače i jače a onda naglo ga izvadio i po guzi joj prosu svoju spe*mu….. Nedugo posle tuširanja i još jednog pića čovek se pozdravio i otišao a meni je došlo opet i čim se žena vratila odmah sam je postavio u klečeći položaj i odradio jednu dobru partiju koja je za divno čudo trajala daleko duže od očekivanog što je i moja žena primetila.  Dogor je i dalje isti i taj isti muškarac dođe jednom ili dva puta kod nas i bude nam svima super. Osim toga moje samopuzdanje ne traje više minut dva već mnogo duže ali mislim da ako ovo prekinemo da ne bi mogao opet i zato smo se dogovorili da ostane ovako….

 

Je**m se sa samo muzem. To mu dodje jednom nedeljno i u proseku traje oko dva minuta. Vise sam bila zaboravila sta je prava je*acina ali nisam htela da obnavljam tu zabranjenu vezu, sebe radi. Veceras sam izasla kod sestre, na kaficu i casu razgovora. Ulazila sam u zgradu kad me neko uhvatio za ruku, t je bio on. „Ocu samo da popricamo“, nisam htela da cujem ali nije me pustao, drzao me za ruku, plasila sam se da neko ne naidje i da ne vidi udatu zenu kako se vuce sa momkom u haustoru zgrade. Sisli smo u suturen gde je bio neki zatvoren lokal sa resetkama na vratima „Kazi sta imas i moram da idem“…Poceo je pricu kako ne moze bez mene, pokusavao da me bezuspjesno poljubi ali se nisam dala iako je pica vec pocela da vla*i. Borila sam se sa sobom. Bila sam u sivom minicu, srednje duzine sto je on vesto iskoristio i brzim i vestim pokretom je zavukao ruku ispod minica i strgao gacice sa mene i istovremeno strasno poljubio. Tu sam kapitulirala, osjecala sam kako mi curi iz pice niz nogu sto je on mogao da napipa rukom koja je sarala po mojim bedrima.Pogledala sam prma njemu, njegova trenerka i boxerice su vec bile na podu a njegova al*tka, koja me u tom trenu podsetila na osrednju carnexovu posebnu salamu, bila je u punoj ere*ciji. Tu su popustile sve moje kocnice i uhvatila sam ga za ku**c i pocela strasno ljubiti, ujedati, lizati. Progovorio je „Ne mozemo ovde, neko moze naici“! „Nije me briga neka naidje, molim te je*i me odmah inace cu odlepiti“, rekla sam i vukla ga ka sebi.

Uhavtio me jednom rukom i podigao poput pera, drugom mi je podigao suknju i usao odjednom, celog ga je stavio, mislila sam umrecu na njemu, bio je ogroman, svu me popunio. Nije ga dva puta ubacio pocela sam da se tresem, svr**vala sam konacno, posle tri meseca. Vristala sam, plakala, grizla ga, smejala se…potpuna extaza, najbolji osecaj koji koze zena da dozivi u zivotu. Svr***ala sam na njegovom ku** a on me samo spustao na njega, navlacio, osecaj je bio prejak. Majstoski je je***, kao i uvek…ohhhhhhhh, jos jedan org*zam u tdva minuta, vec gubim dah… Cujemo glasove i na brzinu se oblacimo. Bezimo do njegovog auta i odmah nastavljamo. Samo sam se presavila preko prednjeg sedista, tako da mi je glava dosla u zadnji sic a on mi ga je ubacio s ledja. Tu sam pozu obozavala. Tada je pocela maratonska je****na koju cu vam pricati neki drugi put jer mi evo muz lize pi** koja je sva razj****a, bice on gotov za dva minuta a ja ga necu ni osjetiti.