Vjenčanje je velika laž, svađaju se svakih pet-šest dana

Dok mediji u Srbiji uveliko pišu o vjenčanju Harisa Berkovića (24) i devet godina starije Rade Manojlović, pjevačev otac Mirsad Berković za „Dnevni avaz“ demantira ove navode.

Kako nam je jučer kazao Mirsad, koji živi u Gradačcu, mediji, uglavnom, pišu na svoju ruku.

Prebrodili krizu –Rada i Haris su već nekoliko godina u vezi s povremenim prekidima, ali nikada u javnosti nisu o tome pričali. Da imaju turbulentnu vezu potvrdio nam je i Harisov otac, kazavši nam da se često svađaju, ali i da je to normalno u vezi.

– To da će se Rada i Haris vjenčati je velika laž i pojedini mediji u Srbiji na svoju ruku nagađaju. Oni su još zajedno iako im je veza turbulentna – govori nam Berković. Istina je, ističe, da njegov sin više vremena provodi u Beogradu nego u rodnom Gradačcu, ali najviše zbog posla.

– Haris dosta vremena provodi u studiju, a ima često i nastupe.  Što se tiče njihove veze, moglo bi se reći da su prebrodili krizu, ali trzavica bude i sada. O vjenčanju i ne pričaju jer su koncentrirani na posao i vjerujte mi da im je vjenčanje na posljednjem mjestu. Jednostavno, to im nije uopće na listi prioriteta – iskren je Mirsad.

Drugi parovi Prije nekoliko mjeseci Rada i Haris bili su u ozbiljnoj svađi. – Sada su se strasti poprilično smirile iako se svađaju i prepiru svakih pet–šest dana kao i brojni drugi parovi – navodi Berković i dodaje da žive zajedno u Harisovom stanu u Beogradu, a nekad zajedno dođu u BiH.

 Prvi album u ovoj godini –Mirsad Berković nam je otkrio da njegov sin intenzivno radi na svom prvom albumu.

– Novi materijal Haris bi trebao izbaciti u ovoj godini i na njemu radi punom snagom. Zato dosta vremena provodi u studiju i cilj mu je da materijal bude što bolji – zaključio je Berković i dodao da mu je to sada veoma važno.

Dnevni avaz