Viteže, ovo ti je zadnja prilika :D :D

U jednom kafiću jedan mladić odluči pozvati jednu djevojku na piće. Priđe njenom stolu i upita je: -Izvinite, mogu li vas pozvati na jedno piće? Djevojka koja se volila našaliti na tuđi račun povika: -ŠTA? ZAR  U TVOJOJ SOBI? -Ne, ne razumijete. samo vas pozivam na piće. Djevojka još glasnije: -ŠTA? A SAD BI U HOTELU?”” Momak sav posramljen ode do šanka, da što prije plati svoj račun i pobjegne od stida. Kad odjednom mu priđe ona djevojka i objasni: -Izvini za ono prije. Znaš, studiram psihologiju i istražujem kako se ljudi snalaze u neugodnim situacijama.
Tada se momak zadera na sav glas: -ŠTA? ZA 200 EURA? NISAM LUD.

Dolazi Milojko kući s posla i kaže ženi: Leposava, dolazi nam večeras na večeru moj šef. Spremi nešto dobro. A Leposava mu kaže: Kako crni Milojko da spremim kad imamo samo jednu konzervu graška? Misli se Milojko, misli i na kraju kaže: E, ovako. Ti najavi pečenje s graškom. A kad budeš otišla u kuhinju, ispusti neku vanglu i reci: “Jaoj, dragi, ispade pečenje!”, a ja ću onda reći: Nema veze, donesi onda grašak. Dođe šef i Leposava najavi pečenje s graškom. Ode ona u kuhinju i čuje se: “Bam, bam!” Milojko je upita: Leposava, nije valjda ispalo pečenje?! A Leposava mu kaže: Ma, još gore, ispade grašak.

Na vojnoj vježbi za padobrance instruktor priča Muji: – Kada skočiš, povuci ručicu za padobran. Ukoliko se on ne otvori, povuci rezervnu ručicu. Kada sletiš, auto dolazi do tebe i vodi te u kasarnu. Mujo to posluša i skoči. Povuče ručicu, padobran se ne otvara, povuče rezervnu ručicu, ni ona ne radi pa pomisli: – Sad još samo fali da ne dođe auto pa da moram pješke do kasarne!