VIŠE NIJE MOGAO ŠUTJETI, NOVAK SE OGLASIO O SERENINOM SUKOBU SA SUDIJOM

Najbolji srbijanski teniser Novak Đoković smatra da sudija Karlos Ramos nije trebalo da kazni Serenu Williams u finalu US Opena….već da je morao da sagleda kompletnu situaciju i uzme u obzir povećane emocije Amerikanke.

Najbolji srbijanski teniser Novak Đoković smatra da sudija Karlos Ramos nije trebalo da kazni Serenu Williams u finalu US Opena, već da je morao da sagleda kompletnu situaciju i uzme u obzir povećane emocije Amerikanke.

novak

novak-djokovic-1009819

“Mislim da sudija nije morao da ide sa Serenom do krajnjih granica, pogotovo što je grand slam finale. Postoji debata, ali mislim da je taj detalj promijenio tok meča i da je bio nepotreban. Emocije su normalna stvar i izražene su kada se borite za titulu na grand slamu”, rekao je Djoković, a prenosi “USA Today”.

serena

Williams je poslije kazne zbog “koučinga” sudiji Ramosu rekla da je “lopov”, poslije čega joj je oduzet i gem, što je bio jedan od prelomnih trenutaka meča.

Volim Serenu, saosjećam se sa njom. Teško je i sudiji da se sa stolice vidi sve. Svi su bili u nezgodnoj situaciji, bilo je mnogo emocija, Serena je plakala, kao i Naomi. Bilo je baš teško“, istakao je teniser.

us-open-2018-naomi-osaka-wins-final-vs-serena-williams

Đoković nije htio da se upušta u polemiku oko navoda da se različiti standardni primijenjuju za muškarce u odnosu na žene.

novak-djokovic-1012557

“Serena inspiriše sve, posvećena je sportu… Ipak, kao što je rekla, Osaka zaslužuju da ima svoj trenetak”, zaključio je Novak.

IZVOR: 24h.ba