Viki se oglasila: “Nadam se da nije ono čega se svi plašimo”

Član žirija “Zvezde Granda” Đorđe David danas je objavio da je u lošem zdravstvenom stanju i da ima upalu pluća.

Ljetna vrućina vjerovatno neće zaustaviti širenje zaraze virusom korona, saopšteno je iz Evropskog centra za kontrolu i sprečavanje zaraza /ECDC/.

– Treći dan sam u bolnici. Prvo na infektivnoj. Danas sam prebačen na pulmologiju u okviru KC! Uplača pluća. Čekam rezultate testa na koronavirus! Baš sam bezveze. Jak sam, ali javljam čim dobijem rezultate! Čuvajte se ljudi! Bože zdravlja!

  1. whatsapp-image-2020-03-25-at-17-18-45-1000x0

Tim povodom oglasila se i njegova kolegica iz žirija Viki Miljković, koja je za “Alo” prokomentarisala cijelu situaciju.

– Šta da vam kažem, sve sam znala. Nama je Đorđe javio još prije 3 dana da je hospitalizovan i da ima upalu pluća. Znamo i da je prebačen u Klinički Centar, te da su ga testirali na koronavirus. Ne želim da dižem frku i paniku, iskreno mislim pozitivno i gajim nadu da nije ono čega se svi plašimo. Hoću da mi šaljem pozitivne misli jer uvijek se vodim našom izrekom “Kakve su ti misli, takav ti je život”. Mi na našoj grupi kao članovi žirija “Zvezda Granda” isto tako komentarišemo i šaljemo mu pozitivnu energiju. Zaista mislim da nije ono na šta se sumlja, ali znaćemo vrlo uskoro pošto je Đorđe testiran – rekla je Viki