Vidi mog Miška i mišiće!!! :D

Prelijepa studentkinja u miniću polaže ispit.Svjesna je svoje ljepote pa reče profesoru: Profesore, ja sam spremna sve učiniti kako bih položila.Baš sve? Baš sve! Jesi li potpuno sigurna?? Jesam, profesore, moram položiti ispit! Samo recite šta želite da uradim. Dobro, onda, reci mi šta radiš u petak uveče? Ništa posebno, profesore! E, onda bi mogla malo da učiš!

Gu**o Mujo i Haso ženu koja je imala muža.Jedan dan kada je njezin muž otišao raditi, Haso i Mujo došli kod nje da ju obrade. Bili oni tu dugo i odjednom se vrati muž s posla. Što će jadna žena pa sakrije Muju na ormar, a Hasu ispod kreveta. Uđe njezin muž unutra i onako umoran i gladan pita ženu: – Ima li što za jesti? A ona će njemu nježno:
– Nema srećo moja. – Pa što si radila dosada? – Ništa. Ljutito se muž izdere: – Je*o te onaj gore! A Mujo će:
– Nisam samo ja i onaj je dole!!!!

Žena je otišla u Brazil na dvonedeljnu obuku na koju ju je poslala firma. Muž ju je odveo na aerodrom i poželeo srećan put. Žena je na to odgovorila: Hvala ljubavi, šta želiš da ti donesem kao poklon? Muž se nasmejao i rekao je: Brazilku, he-he. Žena ništa nije rekla i otišla je da se ukrca u avion. Posle dve nedelje, muž je otišao da je pokupi na aerodromu i upitao ju je: Kako ti je bilo na putu, srculence moje? Sjajno, hvala. A šta je s mojim poklonom? Kakvim poklonom? Pa… poklon koji sam ti tražio, znaš… Brazilku, he-he. Ah, to. Vidiš, učinila sam sve što sam mogla. Sad moramo da čekamo devet meseci da vidimo hoće li biti Brazilka ili…. Brazilac.