Video sam je da čeka autobus i bila je to prilika moja….

Vodio sam ljubav sa kaludjericom… Isao sam normalno kao i svaki dan na posao i uvek vidjao….

jednu mladu kaludjericu kako ceka autobus na stanici jednom mi se ukazala prilika pa sam cak i razgovarao sa njom i videlo se da bas voli to sto radi proslo je par dana kada smo se sreli ponovo a ona me upitala da li mozemo pricati neko vece da sedimo na nekoj klupi ja sam pristao na to iz postovanja prema tako finoj osobi kada smo se sreli stigli smo do teme kako ne moze izdrzati vise bez muskarca jer vec tri godine nema odnose pa me zamolila da joj pomognem nekako podigla je suknju i tu sam video ustvari koliko dobro izgleda odveo sam je kod mene kuci i vodili smo ljubav do savrsenstva odlicna je bila u krevetu mogu cak reci nikada sa boljom nisam spavao na kraju se ispostavilo da je ona radila nekada kao laka devojka za novac pa je htela da se skrasi a jedini izbor je bio da ode u casne sestre.-Videoteka-

 

Otkrio sam da moja žena ima lažni profil na fejsu i kako je ostala ulogirana morao sam pogledati. Dopisuje se i nalazi sa nekoliko muškaraca, govori da je slobodna i da nema djece. Svaki put kad je rekla da ide kod svoje mame zapravo je bila s nekim od njih. Mislio sam da je ljubav mog života, ali izgleda da ja njoj nisam. Ne znam kako da joj kažem da znam. Ali nema šanse da ostajem s njom u braku, a niti želim da dobije djecu na sudu.

Drugar mi priznao na mom vencanju da mi je spavao sa devojkom… Dok se spremala ceremonija video sam da mi je drugar malo nervozan a takodje i moja buduca zena otisao sam kod njega i pitao ga zasto je nervozan a on je poceo polako da mi prica rekao mi je kako je predhodnu noc spavao sa mojom devojkom i da su vodili ljubav cele noci i kako mu je ona govorila da ce mozda promeniti misljenje o udaju sa mnom ja sam to mnogo lose podne i rasturio sam celu svadbu i poslao sve goste svojim kucama jer nece biti nikakve svadbe odmah sam je ostavio.

Prevario sam devojku sa ženom koju mrzi najviše na svetu… Od kako sam raskinuo sa svojom bivsom devojkom uvek sam ostao u dobrom odnosu sa njom dok se to mojoj devojci nije dopadalo i svaki put mi nesto prebacivala za nju ako sto ja nisam imao nista vise sa njom jednog dana kada sam se naljutio zamolio sam bivsu da vodimo ljubav jos jednom samo ona je pristala na to i poklopio sam vreme da kada vodimo ljubav da dodje i moja devojka poceli smo da vodimo ljubav i na pola je naisla moja devojka i uhvatila nas na delu dok sam ga gurao u bivsu rekao sam svojoj devojci do sada nisam nista imao sa njom ali od sada cu imati samo zato sto mi prebacujes uvek za nju.