Verovala sam u nas ali izgleda ništa!!! :(

Imam muza i varala sam ga s covekom s kojim mi je se*s trajao 4 sata….

Posle svakog se*sa ja ko polomljena, spavala 12 sati. Ali sam uvece aktivna ponovo i samo razmisljala o njemu. On razmisljao na nacin “to je samo se*s, sta ima lose u tome”.. Sve se vrtelo samo oko se*sa. Javljao mi se samo kada dogovaramo vreme za se*s. Nije se setio cak ni mog rođendana. Nije bilo tu emocija. Za njega sam samo bila prolazna faza. Uvek kad je sa mnom nekako mu se zuri kad obavimo posao. Koliko god se nadala da ce se to promeniti… ocito nece… i sta se na kraju desi… Previse se vezes uz pogresne ljude. Stanes. Izgubis se. Iskreno, htela sam da ga vezem za sebe, imala sam ozbiljne planove za nas. Bila sam spremna da se razvedem od muza zbog njega. Zao mi je vremena kojeg sam poklanjala tom coveku. Tri godine bacene u vodu. Kako sam samo glupa. Kad se setim…cekanja da zavrsi svoju konobarsku smenu..na kisi i to sat vremena s kesom tresanja koje sam brala samo za njega. Kupovanje poklona za njegov rodendan. Sve one reci podrske koje sam mu davala kad mu je bilo tesko.-Videoteka-

 

Konobar i mehurici bas su me opustili…. Odmarala sam u hotelu u apartmanu bila sam u djakuziju i narucila sam bocu sanpanjca u jednom momentu usao je momak koji radi kao konobar u kupatilo ja sam se iznenadila i pitala ga kako je usao a on mi je rekao da ima kljuc a onda sam ga upitala da li ima kljuc za moju bravu privukla sam ga k sebi svukla i uvukla u kadu a zatim sela na njega i pocela da skacem po njemu dok su mi mehurici masirali ledja a on grudi prosto prelep osecaj zadovoljstva.

Obozavam tastu… U zadnjih mesec dana vise mi se dopada da vodim ljubav sa tastom nego sa zenom jer sa zenom mozda je i stvar navike pa mi je malo dosadilo ali zato sa svojom tastom je vrhunac prvi put se desilo kada sam ja radio nesto po kuci a zena mi bila na poslu i dosla je tasta i donela mi rucak a kada sam se najeo otisao da se istusiram a ona upala u kupatilo skroz gola i cekala me da izadjem iz tus kabine a zatim rekla mi da zeli da vodi ljubav sa mnom otisli smo u sobu i tamo se pokidali od tada obozavam sa tastom da vodim ljubav.

Poslao sam joj bezobrazan video…. Pogresio sam sto sam je pustio da ode sa drugaricam na more zamolila me devojka da ode sa svojim drugaricam na more naravno dao sam joj odobrenje kada je otisla smestila se u sobu kraj mog drugara kojeg ona nije poznavala a on je nju znao sa mojih slika na facebook-u video je da privodi jednog decka u svoju sobu pa je snimio telefonom celu situaciju kako se ljube kako kleci ispred njega i zadovoljava ga a onda i vodjenje ljubavi na krevetu, stolici i stolu bilo je u mnogim pozama kada mi je poslao video ja sam ga objavio na sajt za odrasle i poslao sam joj link da gleda kada je pogledala nikada mi se vise nije javila.