Vaša je da sudite jesam li za osudu ili ne, ali ja nisam mogao da odolim!!!

Ne znam da li je ovo za pohvalu ili osudu, Vi sami prosudite: Desilo se sve tako brzo i iznenada da se i sam često pitam je li ovo bio san ili java.

Izležavam se kad zove me supruga Sonja i kaže mi: Daj Bogati izađi pred zgradu čeka me Tanja ali ne mogu ranije sa posla pa neka me sačeka u stanu i dok vi popijete kavu eto i mene. Nevoljno sam se spremio i izašao pred zgradu i vidima Tanja očito nervozna čeka moju suprugu…Priđem joj pozdravimo se i ja joj kažem kako mi je supruga rekla i uputimo se u zgradu. Išla je ispred mene i vidim dobro zategnutu guzu. Ulazimo u stan i ja joj kažem da nam napravi kavicu dok Sonja dođe. Dok je uzimala šoljice i postavljala na tacnu ipak sam je malo bolje odmerio. Bela majica dobro utegnuta uz telo, a grudi po mojoj oceni mislim četvorka stršile su.

Inače Tanja je ustvari snajka od moje svastike tako je je velika razlika u godinama naravno između nas. Dok je pravila kavu gledao sam i gutao njeno prelepo telo. Donela je kavu i dok je servirala ja sam se baš uzbudio ali nisam joj davao do znanja. Sela je sa moje leve strane na dvosedu  i onako sam mehanički je upitao kako brak jer znam da joj je muž terenac i da je često odsutan. Kratko mi je odgovorila Tak-tak. Sipala je šoljice a ja jednostavno sam odlučio da idem dalje, jer sam računao ako se pobuni učutaću a ona neče reći mojoj supruzi od sramote. Sela je i dok sam uzimao šoljicu onako sam rekao: A je li koji broj nosiš? Pogledala me i kao –ne razumem?? Pa koji broj grudnjaka nosiš?? Video sam crvenilo na licu i čuđenje a onda:- Mislim četvorka, a što?? Naravno nisam mogao nazad i krenuo sam dalje:-Pa mislim da nisam dugo lepše grudi video lukavo sam odgovorio. Čutala je, sekunde ko minute ali sam nastavio:- Daj molim te podigni majicu samo da vidim kako stoje ispod majice!! Imao sam osećaj da ću šamar dobiti ali jednostavno je izvukla majicu iz hlača i podigla je. Bože!!! Beli grudnjak pun a dojke uhhh, preznoio sam se, a ona je pogledala i videla moje uzbuđenje na hlačama. Nema nazad!!!

–Molim te, mogu li da ih malo pomilujem, mislio sam preko grudnjaka, a ona je jednostavno rukama otkopčala grudnjak i rekla mi:- Vidim sve, evo malo opipajte. Spustio sam ruke, koje su mi se pravo znojile od uzbuđenja (kroz glavu mi je samo prilazila misao: Bože je li ovo istina ili san) Počeo sam da ih milujem, primakao sam se i vidim bradavice su počele da strše, jednostavno sam počeo da ih ljubim i ljubim…. osetio sam da je počela da se uzbuđuje i ja sam joj uzeo ruku i stavio na već dobro uzbeđenog na hlaće. Dok sam joj ljubio i milovao dojke, počela je da stišče me preko hlaća, odmakao sam se, skinuo hlaće, gaće i videla je da je moj stroj spreman… nastavio sam da joj stišćem grudi ali sam je blago ljubio po vratu…već je dobro bila uzbuđena i počela da ga dr*a…. Moje uzbuđenje je bilo jako i imao sam osećaj da ću svakom momenta da svršim. Lagano me odgurnula, sputila glavu i počela da ga guta, osećaj je bio svršššavaaaam a i ona je osetila ali je još jače me samo pritisnula…. Bio sam gotov osetio sam kako joj usta i grlo punim ali nije mi dala da se pomerim….Grčevito sam svršio podigla se i samo je rekla: – Daj ne čekaj sada će teta Sonja …. Sela mi je u krilo blago se natakla i onda počela da se nabija… Ljubio sam grudi, ljubio i bio van sebe… Osetio sam da je počela da hropti i znao sam da je blizu.( ću da ga vadim??) samo se nabijala i onda smo oboje u istoj sekundi svršavali…. Trzla se i na svaki moj dodir me odgurivala, trzala se i samo je rekla:- Bože pa kako to dobro radite….. Otišla je u kupatilo, ja za njom i dok se sređivala…poljubio sam je u vrat i rekao joj: -Kad god poželiš ja sam tu!!! Blago se nasmejala i rekla mi: Znam i veruj nije ovo zadnji put!!!  Seli smo ponovo, pili kavu… Otišla je u kuhinju i dok je prala šoljice, čuo sam moju suprugu kako dolazi. Naravno poljupci i kada je ušla pita je moja supruga:- Je li te Bogati tušio glupostima?? Nasmijala se i kaže joj:- Ma kakvi baš vam je muž zabavan…..Jednostavno ne mogu da verujem da sam imao piletinu na meniju!!!