Uvijek se neko izmotava :D :D :D

 

Frank Sinatra je jednom prilikom boravio u hotelu u Londonu i sprijateljio se sa portirom koji je otvarao vrata gostima. Kada je odlazio iz hotela dao je portiru rolnu novčanica i rekao mu: Da li si ikada dobio ovoliku napojnicu? Portir mu je odgovorio da jeste. Iznenađeni Frenk mu je dao još jednu rolnu novčanica i upitao ga: Dobro, ko je to bio? A portir mu je odgovorio: Vi gospodine, kada ste prošli put bili ovde.

Zaustavlja policajac pijanog čovjeka i legitimiše ga. Pijanac kaže da nema dokumente ali da će mu kazati gdje stanuje i da provjeri. Policajac ga pita: Gde živiš?? – U kući. Policajac: -A gdje je tvoja kuća?? – Pored komšijine. Policajac već malo ljutito pita: – A gde je komšijina kuća??? – Ako ti kažem nećeš da vjeruješ. Policajac već ljut i upita ga: -Daj samo mi reci. – Pored moje!!!

Dolazi Mujo u javnu kuću i na recepciji traži prostitutku. – Idite u sobu br.1. Ode, on kad eto ti ga nazad. Recepcionarka ga upita: Zašto ste se vratili? – Pa tamo mi je sestra!- odgovari on. Pecepcionarka mu se izvinjava: -Jaoo, žao mi je, idite u sobu br.2. Ode on, ali opet se vrati. – Šta je sad bilo? – I to mi je sestra! – Molim vas, oprostite. Idite u sobu br.3.Tamo vas čeka lijepa crnkinja s velikim si**ma. Ode Mujo i začas se vrati, i kaže: – Dođavola i ona mi je sestra!!! – Pa kako to? – Pa lijepo gdje god sam ušao i skinuo se, ona vidi dole i kaže: – Auu,brate!!!..