Uvek problem sa tvrdoglavom ženom :D :D

Fata, Mersiha i Habibica odluče da se riješe svojih muževa. Habibica živjela na 5 spratu i gurne ona Sulju. Dok je Suljo padao čule su: -Mamu ti je*emmmm i TUP!! Mersiha živjela na 3 spratu i gurne ona Hasu čule su: -Mamicu ti je*em TUP!! Fata živjela na 1 spratu i gurne i ona Muju čule su: -E, sad ću da ti je*em mater!!!

Mujo napokon oženio Fatu.Vjenčanje obavljeno, gosti se razišli i dolazi prva bračna noć. Otišao Mujo u kupatilo, pripremio se, spreman kao rasplodni bik, dolazi do vrata spavaće sobe ali vrata sobe zaključana. Muji ništa nije jasno kuca na vrata ali Fata ne otvara. Moli Mujo Fatu da otvori, ali Fata ni da čuje. Dolazi jutro, Mujo ljut nenaspavan pa će Fati: -Pa bona Fato ovo nam je trebala biti prva bračna noć. Šta bi? pa trebali smo se maziti i voditi ljubav a ti onako mi uradi. Fata priprema doručak pa mu onako usput odgovori: -Mujo moj, zajebi ti to. Ja sam se udala da pošteno živim, a seksa mi je već preko glave…

Radili Mujo i Fata one brezobrazne stvari i kaže Fata Muju: -Mešaj Mujo, mešaj Mujo. Kaže Mujo: -Mešam Fato, mešam Fato. I nakon 9 meseci rodi se dete, delo crno. Kaže Mujo Fati: -Pa kako je dete crno. -Pa rekla sam ti Mujo da mešaš, ali ti nisi dobro mešo pa je dete zagorilo!