Upoznala sam dečka starijeg od mene 8 godina….

Imam 32 godine, srećno razvedena.

Od braka nisam imala bijednog muškarca a kamoli se*s. Izaem sa dečkom koji je 8 godina stariji od mene i mislim da je ozbiljni, zreliji, imaćemo neke normalne teme za razgovor itd. Dećko me maltene “zaskočio” posle pola sata kao tinejdžer od 14 godina, počeo da me ljubi, bolje rečeno balavi,  odmah skinuo gaće i krenuo grubo zg**a da me obrađuje. Ni sad mi nije jasno šta me snašlo. Sada se dopisujemo, planiramo da ponovimo se*s. JEDVA ČEKAM!!!- Videoteka-

 

Dečko mi je najbolesnija osoba, tražio je da me gleda kako to radim  sa drugim, jer obožava da me gleda kako to radim. Nedugo me je zaprosio, svadba nam je u septembru a on me uporno moli i ispoljava to kao želju najveću. Zar je moguće da me voli a da to traži od mene. Jednu noć mi je prekipjelo moljakanje pa sam pristala, otišli smo u jedan noćni klub i nahvatala sam momka, još jednog perverznjaka koji je pristao da ga moj dečko posmatra. Krenuli smo u akciju, mislila sam u sebi da će momak svakog momenta nas prekinuti, ali nije, išli smo do kraja i osjećaj je bio fenomenalan, htio nam se momak pridružiti, ali nisam mu dozvolila, rekla sam, sad sjedi i gledaj. Problem je što ja sada ne želim udaju s njim, probala sam drugačije, dobila bolje, sam je sebi kriv.

Diplomirani sam inženjer, ali radim kao konobar u jednom restoranu. Oženjen sam imam dvoje djece i jednostavno sam primoran da na neki način zaradim. Izuzetno naporan posao i obzirom da radim drugu smjenu nikada kući ne dolazim prije 12, mrtav umoran. Skoro svaki puta me dočeka upaljen TV a moja supruga na ležaju spava, skoro svaku veče me čeka, odnosno tako sam mislio. Prije par noći sam zamolio šefa da me pusti dva sata ranije, da iznenadim moju “vjernu” suprugu i na sreću ili nesreću, ni sam ne znam šef mi je dopustio da idem. Kada sam ušao u kuću TV je radio, ali nje nije bilo, otišao sam do kuhinje ali ni u kuhinji je nije bilo… tada sam u sobi iznad osjetio škripu kreveta. Poznat zvuk : (… popeo sam se do spavaće sobe i kada sam otvorio vrata naprosto se šokirao. Moja supruga i moj prvi komšija, moj prijatelj od djetinjstva, čovjek kojeg skoro svaku veče pozdravim dok se vraćam sa posla. Od stresa sam se srušio, izgubio sam svijest. Kada sam došao sebi njega nije bilo, a supruga mi je drskim tonom pojasnila da to ne radi što voli, već da bi i ona zaradila koji euro. Znam da nikada nemamo dovoljno, ali isto tako znam da je to što je rekla čista glupost, ali šta da radim, sin 3 godine, kćerka 9 mjeseci. JEDNA OPCIJA JE DA JA ISPAŠTAM I PATIM U ŽIVOTU, ILI DA SE RAZVEDEM I DA PATE MOJA DJECA… Šta odabrati???