Umoran i nikakav dolazim sa puta ali tu je moja ženica <3 <3

Žena sedi za šankom i uživa u koktelu, kad vide kako ulazi zgodan, otmen i seksepilan muškarac. Ne uspeva da skloni pogled s njega. On joj prilazi i pre nego što se ona uspeva izviniti za nepristojno buljenje, šapne joj na uvo:
– Učiniću ti šta god želiš za 10 evra, ali pod jednim uslovom. Zaprepašćena žena pita: Koji je to uslov? A on odgovori:
– Moraš u samo tri reči da opišeš šta želiš da ti radim. Ona kratko razmisli i sa osmehom mu stavi u ruku ključeve, 10 evra i šapnu: – Očisti mi kuću! 

Piše Nikola iz Australije pismo svojoj ženi Anđeli na Hvaru:Draga ženo, ne mogu ovaj mjesec poslat platu, pa ti šaljen 100 poljubaca… Ljubavi moja. Tvoj muž Nikola. Na to će Anđela: – Najdraži mužiću, HVALA ti za tih 100 poljubaca – evo šaljem ti detalje troškove: 1. Komšija se složio da mu platim troškove razbijenog prozora sa 2 poljubaca mjesčno 2. Električar se složio da mu platin struju poljupcima, ali tek’ nakon mog sedmog poljupca 3. Vlasnik našeg stana dolazi svaki dan i traži 2 do 3 poljupca umjesto mjesečne kirije 4. Vlasnik stana nije prihvatio samo poljupce… pa sam mu predložila i nike druge stvari 5. Ostali troškovi: 40 poljubaca Molim te, ne brini se za mene… Ostalo mi je još nekih 35 poljubaca i nadam se da ću uspeti otplatiti ovaj mjesec. Oću li isto tako planirat i za sledeći mjesec, molim te, reci mi šta da radim?! Tvoja najdraža, ANĐELKA.

 

Mujo se žali Hasi da ga priveo policajac. Znaš Haso šetam juče i pjevam malo glasnije, kad prilazi mi policajac i traži ličnu kartu. -I šta je bilo? pita ga Haso -Pa ja mu kažem: Može li koja druga znate ja ne slušam Acu Lukasa. I policajac popizdio i priveo me u stanicu.

Fata i njena jaranica sjede i uz kafu pričajuKaže Fata: -Kono, znaš da sam sa lažnog profila zavela mog Muju? Pa. šta ćeš bona sada? pita je Mersiha -Ma ništa, večeras ću sa njim prekinuti pa ću gledati kako pati i uzdiše…

 

Kako ćerka da oprosti ocu što je u kuću doveo ženu sa kojom je prevario majku? Teško, ali ako se igra prljavo…  – Otac mi je isterao majku i oženio ljubavnicu. Njegova ljubavnica je dovela dete iz prvog braka, ima 12 godina, jednostavno mrzimo se. Svaki dan se svađamo. Ja tu malu ne podnosim, stalno joj nameštam zamke. Imamo ljuljašku u dvorištu, ja sam jednom isekla kanap i ostavila ga koliko da se drži daska od ljuljaške, i ta mala kretenka je sela, zaljuljala se i kanap se otkinuo. Tad se dobro povredila i jako mi je drago zbog toga. Toliko sam toj balavici pravila spletke i svađali se svaki dan, da nije mogla tatina ljubavnica da izdrži, pokupila se i otišla sa njenim kopilčetom. Nakon toga je moj tata vratio mamu i shvatio je da je ona njegov život. I sad živimo kao prava srećna porodica, iako je moj tata rob mojoj mami, jer je pokušao da je zameni.

Ispred kuće otac i sin pilaju drva.i teško im ide. Kaže sin ocu: -Teško ide, stara je pila!! Iz kuće se čuje kevin glas: -Pa šta ako sam pila, pila sam svoje pare….

Gazda poznate firme u Crnoj Gori kaže šefu radilišta: – Slušaj, sutra stižu kamioni, trebaće mi sutra 20 jakih Crnogoraca za posao- -Ne brinite gazda sutra ujutru su tu. Sutradan stiže 24 čovjeka za istovar robe. Kaže gazda šefu: -Zar nisam rekao 20 Crnogoraca, šta je ovo 24? Znate, gazda ima 20 Crnogoraca i 4 Bosanca -Pa koji će mi ku*ac 4 Bosanca? -Pa da istovare robu gazda!!!