Ukida li se Zadruga??

Samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da je produkcija rijalitija Zadruga preduzela mere usled proglašene pandemije korona virusa stiže, nepotvrđena vest, da se Zadruga ukida.

Na društvenim mrežama kruži post da će rijaliti biti prekinut zbog “kontakta učesnika s voditeljima”:

“Zbog opasnosti korona virusa postoji mogučnost da se ‘Zadruga’ prekine, iako su izolovani imaju kontakte sa spoljnim svetom – novinari, reporterke, Gordana Džehverović, obezbeđenje, prodavači u trgovini, muzičari, radnici u kazinu, publika u studiju. Nije još zvanično objavljeno, ali očekuje se da će do prekida doći”, piše u objavi na Facebook grupi posvećenoj rijalitiju koja je brojne fanove rijalitija uznemirila.

Produkcija je ranije izdala saopštenje u kojem stoji:

“Za zadrugare se na neki način može reći da su već u karantinu. Samim tim ne čudi da se publika koja prati naš rijaliti program šali da su učesnici trenutno jedni od sigurnijih u zemlji. Mere predostrožnosti su uvedene i pre prvog registrovanog slučaja korone u Srbiji, a poštuju se sve preporuke koje su donete na republičkom nivou. Svi novi učesnici prolaze testove, a radnici koji imaju dodira sa zadrugarima se svakodnevno, i to nekoliko puta dnevno, pregledaju i proverava im se telesna temperatura. Pre svakog ulaska u kopleks sredstvom za dezinfekciju prskaju im se ruke, odeća i obuća. Svako ko ulazi u “PFI kompleks”, u sklopu kojeg se nalazi i Zadruga, prolazi istu proceduru, odnosno biva detaljno isprskan i proverava mu se telesna temperatura. Kao jedan od vidova preventive, otkazana je publika u svim emisijama koje se snimaju u našim kompleksima, kako bi se šansa da se neko zarazi svela na minimum. Zato neskromno možemo da kažemo da oni trenutno jesu na sigurnom i trudićemo se da tako i ostane”.

Izvor: Mondo