Uhhh, kako sam došao nabrijan!!!

Došao kod devojke za vikend a nismo se videli 2 meseca pre toga….

Uvek je neko u kući tako da ništa nije bilo…Ali evo danas ja idem kući a ostali smo nenadano sami na 4 sata. Bio sam spreman za lude izlive strasti, bio sam napaljen kao Bik, i odlučimo mi da se pose*samo na kuhinjskom stolu, skinemo se goli i krenemo sa radnjom već kad smo bili na posla posla začula se ulazna vrata i mi smo odmah prekinuli sa se*som da vidimo, da proverimo ko je. Medjutim keva kad je izašla nije lepo zatvorila vrata. Posle toga predložio sam joj novi početak a ona je odlučila da kafeniše. Ne znam više šta da radim, nije prvi put da se dešava ovako nešto.-Videoteka-

 

Momak u kojeg sam do neba zaljubljena me par puta pozvao na kafu i svaki put isfurao dosla bi kuci pocepanih gaca, umrljana spe*me, razje*ane i rasirene pice, iscrpljena do neba. Nadala sam se i cekala da me pita za vezu, molila Boga samo da mi uzvrati ljubav ali ga nikad nije bilo. Da mogu birati ne bih ga volela i dalje – ali volim, medjutim odlucila sam da vise necu dopustiti sebi da me fura neko. Neki dan me opet pozvao na kafu, srce mi zaigralo sto me se uopste setio, milion puta sam pomislila da ce mozda bas ta kafa i biti to, ali odbila sam. Volim te, ali necu vise da gasim svoje svetlo grleci tvoj mrak. Postujem se, od sada pa zauvek.

Imam 24 god.Volim izlaziti i uvek sam u VIP društvu zbog svog izgleda.Nema osobe koja se ne okrene kada prođem, znam da svako zamislja kako da uvali ku**inu u mene (nenormalno se oblačim,sve prekratko)Momci mi svakodnevno uletavaju,ali još niti jedan normalan.Ne želim ništa posebno,ali sve su to uleti da se zgroziš.Nisam umišljena i normalna sam iako svi dok me ne upoznaju misle suprotno.Tu su i predrasude ništa ne radim,tražim sponzore,bila sam sa 100 muškaraca.Istina je skroz drugačija.Radim 2 posla,nisam nikada imala momka i ne,ne trazim sponzora,samo bih željela naći osobu koja će me iskreno voljeti.Meni je lepota donijela samo budale,nisam sretna,ljudi me osude zbog izgleda pa ne žele niti upoznati.Boje se prići jer se boje da se ne osramote jer cu ih odbiti.IZGLED NIJE SVE!Unutrašnjost!!

Izgubila sam dosta kilograma, sa svojim trenerom u sauni i teretani. Uveče bismo imali se*s, ja bi bila na njemu i skakutala…  jer kako kaze “dobro je za noge” Medjutim, na mom telu i dalje ima sala, celulit, o strijama da ne pricam. Nista to nije toliko upadljivo kada se “lepo upakujem”, ali kada obucem kratko primecuje se zaista. Nedavno je brat u sali prokomentarisao da bas imam celulit. I imam ga, istina je, ali to me ovog puta nimalo nije pogodilo, dok ranije, sa vecim viskom kilograma, itekako je znalo da me pogodi. Ovaj gubitak kilograma me je naucio da zavolim sebe, sve svoje nedostatke i nesavrsenosti, naucio da ce uvek postojati nesto na cemu jos treba da se radi i da svaka bitka iz proslosti ima oziljak, na srcu ili telu. Gubitkom kilograma sam dobila samopouzdanje i zivotnu lekciju.

Imao sam odnose sa ženama lakog morala i ako imam devojku koju volim.. Danima razmišljam o tome što radim ali jednostavno me pali to da varam devojku sa droljama… devojka zivi sa mnom i kad zaspi ja se dopisujem sa zenama lakog morala odmah naredne noci devojku odvezem kod oca i tu noc se izludim se drugom zenom. Najgore od svega sto sam dobio bakterije na penisu od neke zene i morao sam da okrivim devojku da mi ona prenela… Samo bih hteo da to prestane ali jednostavno je to jače od mene. Ne znam šta da radim.