Uhhh jedva čekam!!! moreee. moreeee!!!

Dolazi Mujo, umoran i nikav sa posla. Ode da se malo opere, ulazi u kuhinju i pita svoju Fatu: -Fato bona, tako sam umoran i gladan ko vuk, šta si nam napravila za večeru. Fati očito naumpalo pa obukla se u seksi rublje i kaže mu: -Moj Mujo, možda sam sebe pripremila!!! Mujo je lijeno pogleda pa će: -Pa dobro znaš Fato da mi je zabranjeno masno….

 

Došao jaran Haso u obilazak jaranu Muji. Mujo malo bolestan. Kupio Haso kilu jeftinih jabuka i neki sokić. Zasjeo Haso dobro i kad je trebo da krene kaže njemu Mujo: -Jarane, malo ti je sada kasno da ideš. De ti fino ostani na konaku pa sutra ujutru polako. Pristane Haso i kad se trebalo spavati kaže on Hasi: -Jarane, hoćeš li s nama u sobi spavati ili ćeš na sprat da spavaš sa bebom? Konta Haso:- Ma kakva beba, ne želim čitavu noć da budem budan uz malo derište i kaže Muji: -Ma ja ću sa tobom i Fatom, malo će biti tijesno ali nema veze. Ustali ujutru i čekaju u avliji jutarnju kafu. Stiže kafa i donosi je prelijepa djevojka pa će: -Jeste li se naspavali, ja sam Beba. Gleda Haso pa će: -E, Bebo ja sam magarac!!!

 

Došla plavuša kod ginekologa i reče:-Gospodine doktore , ja imam vaginu pektoris!! Doktor ju je blijedo gledao, pa se uznemirila. -Zašto me tako gledate, doktore,  ja imam vaginu pektoris. Hoćete li me liječiti ili ne? A onda je doktor krenuo skidati hlače… Plavuša mu kaže: -Što to radite doktore???! A doktor će smireno: -Ne brinite se, montirat ću vam penis mejker!

 

Čovjek radi u kancelariji s kolegicom plavušom i razgovaraju. -Mislim da bi mi dobro došao koji dan odmora kaže svojoj kolegici. -A, kako misliš to izvesti? Upita ga plavuša. -Evo kako, kaže on i pope se na ormar. Nogama se zakači za vrh i objesi se naglavačke. Ulazi šef, vidi ga kako visi i kaže mu: -Za ime Boga, šta radiš to? -Ja sam sijalica odgovori on. -A, ja mislim da bi bilo dobro da uzmeš nekoliko dana odmora. Muški se otkači sa ormara i izađe iz kancelarije. Plavuša krene za njim. -A, gdje ćeš ti? Upita šef plavušu. -Kući, ne mogu raditi u mraku kaže plavuša i ode i ona.

 

Na času nastavnik kaže učenicima: – Ko odgovori na moje slijedeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine! Perica uzima komad školske krede i baca je na tablu. Nastavnik: – Ko je bacio kredu??? Perica: – Ja!!! Idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!