Uhapšena i Davidova majka, Davor odvezen u pratnji tri policijska vozila

U centru Banje Luke je parkiran Davorov automobil, a na Trg Krajine je stigla i Jedinica za podršku Policijske uprave Banja Luka

Na Trgu Krajine Banjaluka situacija je napeta. Građani su počeli protest zbog hapšenja Davora Dragičevića, a samo par trenutaka kasnije uhapšena je i Davidova majka Suzana Radanović,

Uhapšen je i Njegoš Tomić, nekadašanji štrajkač iz parka “Mladen Stojanović”, a osim toga policija je lisice na ruke stavila još nekim građanima.

U centru Banjaluke je parkiran Davorov automobil, a na Trg Krajine je stigla i Jedinica za podršku Policijske uprave Banjaluka.

Incident se desio i kada je jedan čovjek počeo da vrijeđa Davorovog brata.

Naš novinar javlja da je na Trgu Krajine napeta situacija. Sve je više policajaca koji su žutom trakom ogradili srce koje je tu postavljeno za Davida. Nedugo nakon toga žutom trakom je ograđen skoro cijeli Trg Krajine. Pojedini građani, kojih na trgu ima par desetina dobacuju policajcima.

Okupljenim građanima na Trgu Krajine pridružio se i lider PDP-a Branislav Borenović.

Iz grupe “Pravda za Davida” kažu da nemaju nikakvih zvaničnih informacija o hapšenju Davora i Suzane.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka jutros su uhapsili Davora Dragičevića.

Davora su jutros u pratnji tri policijska automobila dovezli u Policijsku upravu Banjaluka, a on je prilikom privođenja uzvikivao je da su policajci ubili Davida.