Uh dobro je, ona mislila da je kriva :D :D :D

Svidjela se mladom policajcu prsata plavuša. ne zna kako da krene sa udvaranjem, pa je upita: -A, jel’ gdje ti živiš? Plavuša vidi s kim ima posla, pa će kratko: -U bloku pet!!! A policajac će veselo: -A, znam to je ona velika sveska bez linija!!!

Mujo sav nikakav ulazi u kafanu. Sjeda za šank i uze pivu da popije. Dolazi mu jarana Haso, ugleda Muju i pita ga: -Bolan jarane, ko te to tako udesi matere ti? -Ma šuti, imao sam bliski susret sa Suljom. -Šta si bolan uradio Sulji, pa znaš i sam kol’ki je čovjek i da sa njim nema šale. -Ma izgleda da je skont’o da mu kradem wailes, pa me dočeko na ulici i opalio mi koju vaspitnu. Ma mene ne brine ovo, ima još nešto gore, e onda sam nadrljo. -A šta to može biti gore od ovoga? -Ma, šta će mi tek uraditi kad dobije račun za struju!!!

Kapetan objašnjava vojnicima pojam asocijacije … Uzme iz džepa maramicu i počne mahati s njom … Kapetan: -Perice! Na šta ti pomisliš, kad ja mašem maramicom? Perica: -Na rastanak, druže kapetane. Mama mi maše maramicom, a ja odlazim… ja se opraštam … Kapetan: -Odlično! Asocijacija je rastanak … Milane, a na šta ti pomisliš, kas ja mašem maramicom? Milan: -Na narodno kolo druže kapetane. Mi kad igramo kolo mašemo maramicom Kapetan:- Odlično, asocijacija je na narodnu tradiciju. Kapetan se obraća Muji: -Mujo na što ti pomisliš kad ja mašem maramicom? Mujo: -Na pi**ku kapetane mislim! Kapetan će ljutito: -Budalo govorimo o asocijacijama, kad ja mašem maramicom!! Mujo će ponovo: -Kapetane mahali vi ili ne, ja mislim samo na pi**u.