Udala sam se ali sam mislila na bivšeg!!

Bilo mi je dovoljno jos samo jednom da spavam sa bivsim i da sve bude kako treba…

Raskinula sam sa bivsim deckom i zapocela vezu sa jednim covekom za koga sam se i udala nakon kraceg vremena ali nakon godinu dana srela sam svog bivseg decka lep kao i uvek zastali smo malo popricali a zatim i ljubav vodili nakon sto sam vodili ljubav sa njim otisla sam kuci i trazila razvod rekla sam muzu da nesto nije u redu sa nasim brakom on mi je na to rekao da je mislio da je nas brak perfektan kao i to da mu je sada jasno da u mom zivotu jos uvek postoji neko drugi naravno okrivio je mene za sve kada sam se razvela udala sam se za tog famoznog bivseg nedavno smo proslavili cetrdeset godina braka.

 

Za vikend sam bila u klubu sa drugaricama. Obzirom da sam malo više popila, krenula sam kući prije ostalih. Kada sam izašla iz kluba vidjela sam neki par, meni nepoznati momak i djevojka kako se strasno ljube. Prošla sam pored njih kako bih došla do parkinga gdje me već čekao taksi. Dok sam prolazila taj momak me uhvatio za guzu, a obzirom da sam bila u kratkoj haljinici baš sam osjetila njegovu ruku. To sve je vidjela ta njegova djevojka i iste sekunde počela da histeriše i psuje, tada mi se unijala u lice, pljunula me i počela da čupa za kosu. Govorila mi je kako sam drolja koja zavodi tuđe muškarce, dijasporka koja misli da može imati svakog muškarca i razne druge gluposti. On je stajao sa strane sa još ljudi koji su se naravno sakupili i samo se smješkao. Kada sam došla kući vidjela sam da imam i dvije ogrebotine na licu… Stvarno ne razumijem ove ljude, ovako nešto da se desi u Švajcarskoj, gdje ustvari i živim nije moguće. Ajde da je napala svog momka, ali mene koja sam samo prolazila, čista glupost!

Sinoć sam bila kod ljubavnika, koji je bio moja ljuba iz mladosti. Imam 44 godine i već dvije se redovno nalazimo. Svakog četvrtka dok moj muž misli da idem na fitnes ja se valjam po hotelskoj sobi sa drugim. Čak sam ga uspjela nagovoriti da on svakog četvrtka priprema i kuha večeru, a prije nego odem na “fitnes” naredim mu šta želim da me čeka na stolu kada se vratim. Osjećam se kao kraljica. Svaki put me ljubavnik vrati svojim autom i ja izaćem 3-4 bloka prije moje zgrade, ali sinoć kada me je vratio i dok sam izlazila iz automobila vidio me je njegov rođeni brat koji je šetao psa. Evo od sinoć sam u panici i svaki zvuk telefona me presječe, pomislim da zove brata da mu kaže za mene. Ne znam zašto mi je Bog učinio ovo i zašto mi ne dozvoljava da barem malo uživam u životu, a baš mi je barem taj četvrtak bio dan kada sam zaboravljala na sve brige i probleme.

Letos, jednom prilikom kad sam legla da spavam u gaćama u brusu osetila sam u snu da mi neko pomera kosu mislila sam da sam se samo ja pomerila kasnije mi je nesto pocelo pritiskati noge jednu uz drugu i nisam mogla da se mrdnem nisam imala osecaja strah me je obuzeo i samo odjednom je prestalo jako da me stiska i zaspala sam,moji su mi rekli da sam sanjala iako znam da nisam.Tako me je jos jednom snaslo u sred bela dana u gradu idem ulicom i neko me je uhvatio za ramena i povukao pozadi i rekao “šš” ziva sam se ukopala nisam znala sta da radim posto sam bila pored izloga pogledala sam u njega ali nije bilo nikog nastavila sam dalje i to me je ponovo snaslo,moji kazu da je to znak da sam prsla i sale se na racun toga,prijatelji mi kazu da trebam pomoc a ja ne znam sta da radim jer smatraju da imam halucinacije…

Moj muž je znao da ga varam sa drugim, ali ništa mi nije govorio. Taj dan me pratio do stana mog ljubavnika i ubrzo nakon što smo počeli začula sa lupa na ulaznim vratima. Moj ljubavnik je otišao da vidi ko je, a tada je moj muž bukvalno uletio u stan i počeo da psuje. Moj ljubavnik ga je tada onako kulturno pozvao da nam se pridruži i da uživa u životu, te je meni prišao i pred njim me počeo ljubiti i milovati.Gledala sam i nisam mogla da vjerujem, MOJ MUŽ SE POČEO…RASPREMATI I UBRZO SAM BILA U SENDVIČU…Prvi put u mom životu sam bila sa dvojicom i neću pamtiti po dobrom. Punili su me naizmjenično, a u nekim trenutcima i zajednički tako da sam skoro 2 sata bila AKTIVNA, ono nisu me želili, pogotovo moj muž, bio je baš agresivan i grub. Poslije toga sam bukvalno bila slomljena, iscrpljena i sve me bolilo i mišići i utroba i sve moje rupe. Nakon toga me muž više nije puštao u njegov stan, podnio je zahtjev za razvod i na kraju smo se razveli. Prošlo je više godina od tada i nikada mi neće biti jasno zašto je to uradio, zašto nam se pridružio taj dan…