U velikoj sam nedoumici, ne znam šta i kako dalje??

Imam verenicu, a imam i ljubavnicu, to i ne bi bolo toliko strašno da ta ljubavnica….

ne pruža bolji seks od verenice. Ljubavnici pružam ana**o i oralno zadovoljstvo i to me loži. To i ne bi bilo toliko strašno da ta ljubavnica nije njena mama. Ne znam šta ću. Venčanje je uskoro i ne znam kako da se izvučem iz ovoga. Da li otkazati venčanje i nastaviti sa ljubavnicom ili se venčati pa probati nastaviti isto ovako??- Ispovesti-

 

Automehanicar sam i drug me je pozvao da mu popravim kola u dvoristu. Dosao sam i ugledao njegovu novu devojku koja je se*s bomba, plava kosa, uzak struk i ogromno du*e. Pokusavao sam da sakrijem svog dignuti ku*ac u trenerkama, ali posto je drug ubrzo otisao po sok u prodavnicu ja sam od nje trazio da se savije i dohvati mi francuski kljuc, kad se savila izvadio sam svoj ku*ac i nabio joj ga u usta. Otimala se a ja sam joj rekao da ako mi popu*i spasice sebi du*e i ja necu nikom nista reci, u suprotnom rasturio bi joj vezu. Nije ni 2 minuta trajalo i sv*sio sam joj duboko u grlo, a onda je naterao da proguta. Ostatak dana se pravila da je boli glava, lezala je u sobi i bilo je sramota da bude u mom prisustvu.

 

Oduvijek sam sanjala da posjetim Afriku, safari i tako to i konačno mi se prošlo ljeto san ostvario.Svi su mi govorili da sam luda i da je to bacanje novca, roditelji, vjerenik, prijateljice, znači niko me nije podržavao u tome, ali to mi nije bilo bitno. Otišla sam preko agencije, svo vrijeme smo imali vodiča i baš sam se lijepo provodila, a treću noć tog putovanja iz snova ću baš pamtiti. Izašla sam u neki kao klub, malo popila i totalno se napalila na mišićave momke iz kojih je izvirala sirova snaga. Primjetila sam da me trojica baš onako sočno mjerkaju, jer i ja sam svojom bijelom puti takođe njima bila interesantna. Sve se desilo baš brzo, nekako smo se sporazumili, a kada su ONE stvari u pitanju to i nije tako teško. Uhvatili su me za ruku i poveli sa sobom. Kada su se raspemili vjerujte da sam se pokajala i uplašila… OGROMNI SU IM. Njih trojica su me cijelu noć “ubijali” svojim ogromnim “palicama”. Pokušavala sam im reći da ne mogu više, ali nisu shvatali ili nisu željeli da shvate. Iduća dva dana sam preležala u hotelskoj sobi, MRTVA, sve me je bolilo mišići, stomak, butine… “mačica” mi je bila spržena. Taj dio putovanja ne bih ponovila, jer previše sam krhka i nježna da tu sirovu snagu, a i njihovu veličinu mogla da primim i podnesem. Neću reći da i to nije bilo lijepo, ali ne bih imala hrabrosti to ponoviti.