U pitanju su samo predrasude!! :D

Udata sam, o seksu sa suprugom bolje da ništa ne govorim…..

Spavala sam nekoliko puta sa jednim zauzetim dečkom, koji je u vezi četiri godine. Uradila sam to isključivo zbog seksa, jer mi je taj dečko privlačan i osetila se neverovatna hemija među nama. Iskreno nikad bolji seks, sve smo probali zajedno. Nisam zaljubljena u njega, niti želim da on ostavi devojku pa da budem sa njim u tajnoj vezi, već samo želim da se malo zabavimo. Nije on meni bitan, niti ja njemu i ne bih ni htela vezu sa osobom koja je prevarila svoju devojku , ali malo zabave što da ne. Ovo je samo da razbijem predrasude koje ovde vladaju sa zauzetim momcima!!!- Videoteka.

 

Imala sam dečka koji je bio nevin i kada smo trebali prvi put da se sek*amo, on ne zna, ja ne znam pa ništa gore. Taman da mi ga ubaci pa sklizne, pa ajd’ opet, pa opet ista priča… nikako da mi ubaci… posle pola sata i 1000 pokušaja uspe nekako da mi udje… pa to boli, pa on ne zna, pa došlo mi da plačem… joj, lepo meni reče drugarica da se ne petljam sa mladjima od sebe ja je nisam poslušala. Skoro sam probala se*s sa jednim likom koji može tata da mi bude, odradio me da ću ga pamtiti dok sam živa. Se*s nikad lepši, a ja nikad srećnija.

 

Ljubavnica sam jednom oženjenom muškarcu, koji je otac čak četvero djece. Nije me sramota, jer sam preko njega uspjela da dobijem posao u jednoj velikoj firmi imam odličnu platu, za posao Ljubavnica sam jednom oženjenom muškarcu, koji je otac čak četvero djece. Nije me sramota, jer sam preko njega uspjela da dobijem posao u jednoj velikoj firmi imam odličnu platu, za posao sekretarice baš dobru platu. Nakon par dana saznala sam da je to firma njegovog oca, te da sam zbog toga tako lako dobila dobar posao. Slučajno mi je nakon jednog sastanka ostao telefon na stolu i šef je vidio da me zove njegov sin. Tada me je pozvao u kacelariju i čim sam ušla zaključao je vrata i tako me ošamario da sam pala na pod. Tada nisam znala zbog čega, ali mi je sve pojasnio, istjerao me je iz firme i zaprijetio da mi neće biti dobro ako ne prekinem vezu sa njegovim sinom. Izvrijeđao me najstrašnije, rekao mi je da sam drolja,da sam zaludjela njegovog sina koji ima dobru ženu, brak, djecu, koja ga voli, za razliku od mene koja kako mi je rekao želim samo njegov novac. Nisam svetica ali nisam ni tako loša osoba, vrijedna sam i znam svoje kvaliteta, a i njegov sin da je zadovoljan brakom ne bih dolazio meni…

 

Za ovakav problem sa svekrvom jos nsiam cula ovo je dno dna,nevidjena sramota.Svaki puta kada ona dodje kod nas zahtijeva da spava sa svojim sinom u sobi u nasem krevetu,a onda ja moram spavati u dnevnoj sobi i bas mi je bilo krivo zbog toga. U jednom trenutku sam i posumnjala da nema sta medju njima da nisu poremeceni i tu noc ostala sam budna kako bi mogla cuti da li se sta desava u sobi. I ovo sto sam cula je nevjerovatno vjeorvali ili ne ona njemu pjeva uspavanke,covjeku od 25 godina ona pjeva uspavanke pa vise bi volje da sam cula kako ga odvaljuje od batina nego sto sam ovo cula. Toliko mi je pao u ocima da ne znam kako cu dalje nastaviti ovaj brak,jer najmanje sto sam zeljela pored sebe je neka mamina maza koji nista ne zna bez svoje majke. Ako se ne promijeni ja cu se razvesti od njega.