U klubu sam se olešio sa devojkom….

Bio sam u klubu, olešio sam se nisam znao kako se zovem, moja djevojka takodje….

Krenuli smo njenoj kući, i sta ču nesrećan otidjem do wc-a da se malo spremim za nastavak programa i kad se vračao iz wc-a umjesto u sobu od djevojke odem slučajno u sobu njezine keve (ona nema starog), zadnje čega se sjećam da sam se probudio potpuno go pored njene keve, ona je takodje bila gola, da stvar bude jos j**enija. U tom trenutku, mislim da je g**no umrlo u meni, tek tad nisam znao kako se zovem. Ustao sam brzinom svjetlosti iz kreveta, nisam ni gledao sta oblačim od odjeće, samo sam gledao kako sto prije da izletim iz kuće. Evo sad več 2 dana smišljam šta da kažem djevojci, izgleda da je i ona bila toliko olešena da ne zna da sam došao sa njom njenoj kući, čim i dalje normalno razgovara sa mnom.

 

Od roditelja sam nasledio kuću u jednom gradu u Austriji. Ja sam jedinac. Kuća ima dva sprata. Sa posebnim ulazima. Ja imam 25godina. I živim sam. Nemam devojku. Kroz ulicu su prolazili dvoje koje studiraju ovde, pričaju srpski, ja sam bosanac. Vani sam tad nešto bio i oni prolaze, i čujem da pričaju da nisu našli stan za sebe. Odma sam ih zvao i rekao da imam sprat jedan slobodan. I rekao platite samo struju za celu kuću. Bude negdje oko 120€. Kiriju ne morate. Oni su pristali. Mesečno samo struju plate. Oni su brat i sestra. Uvjek kad se vraćam s posla, kupim sebi kebap ili pizu, i svaki put i njima ponesem. Znam da ovde student nema baš neku paru. Kad kupujem sebi stvari za kuću uvek povedem nju. Da sebi i bratu izabere isto neke stvari. Sok, hranu i tako. A oni i mene zovu kad nešto skuhaju Grah ili sl. Postali su mi s vremenom ko moji brat i sestra. I jako ih postujem a i oni mene.

Trudna sam. Dečko me je sinoc udario jer mu se nije svidelo to što sam mu rekla da ću imati kuma umesto kume na venčanju. Taj trenutak je promenino sve. Samo sam se okrenula i otišla kući. Danas sam bila na pregledu, a u ponedeljak zakazujem termin za prekid trudnoće. Mogu me svi redom osuđivati ali nikad više neću dopustiti da ustanem sa modricama po vratu i rukama. Moje dete neće rasti pored takve osobe. Besna sam, ali na sebe jer nikad nisam mislila da će mi se tako nešto dogoditi.

Posle udesa dva automobila u potpunosti slupana.  Iz jednog auta izlazi zdrav i živ, markantan, zgodan muškarac. Iz drugog auta izvuče se ne povrijeđna lijepa, zgodna žena.  Muškarac joj priđe sa flašom vina koja je po sreći takođe nerazbijena i kaže:  – “Ovo je Božija volja i naša sreća. Mi se moramo upoznati i nazdraviti za naše buduće prijateljstvo.”  Žena ga pogleda i pomisli:”kako je samo lijep”. Uzme flašu i nazdravi. Zatim pruži vino muškarcu da i on nazdravi. On uzme flasu i zatvori je. Žena ga pita:  – “Zar ti nećeš nazdraviti?”  Muškarac odgovara:  – “Ne, ja cu sačekati policiju.”