U JAVNOST PROCURILE NOVE SLIKE TV ZVIJEZDE NA PLAŽI….

Kim Kardashian prije nekoliko mjeseci izazvala je skandal sa fotografijama u kupaćem kostimu, koje su otkrile da njena zadnjica više nije ogromna, kada je izgubila desetine hiljada pratilaca.

      

IZVOR: 24h.ba

 

Kim je rođena u KalabasasuLos Anđeles. Jermenskog je porekla. Ima dve sestre Kloi Kardašijan i Kortni Kardašijan, brata Roba Kardašijana i dve polusestre Kendal i Kajli Džener. Završila je srednju školu, a tokom školovanja radila je u firmi svog oca. Njena prva uloga bila je u televizijskoj seriji „Iza Granica“ (engl. Beyond the Break). 2008. zajedno sa Karmen Elektra glumi u filmu „Katastrofa“ (engl. Disaster Movie). Takođe, imala je uloge u serijama. Kim, po proceni E! netvorka, zarađuje oko $5.545 miliona godišnje. Kim dobija sopstveni rijaliti pod nazivom “Keeping up with Kardashian” (U korak sa Kardašijanima) zajedno sa svoje dve sestre, bratom, majkom, dve polusestre i očuhom. Glavna zvezda rijalitija jeste Kim i snimanje se u početku fokusiralo prvenstevno na njen privatni i poslovni život.

Bila je jedna od 13 učesnika sedme sezone emisije „Ples sa zvezdama“ (engl. Dancing with the Stars). Izbačena je u trećoj emisiji, i tako zauzela 11. mesto. Kardašijanova se pojavila u emisiji Američki top-model. Decembra 2007. pozirala je za časopis Plejboj. Pojavila se na velikom broju naslovnica uključujući i magazine Vegas, KosmopolitanFHM, Kurv i mnoge druge. Vlasnica je dela Dash butika u Los AnđelesuMajamiju i Njujorku. Zajedno sa svojim sestrama dizajnirala je liniju nakita i odeće pod nazivom K-Dash, i kozmetike za Seforu. 2015. godine osmislila je i realizovala sopstvenu igricu o svom životu koja je za jako kratko vreme postala Svetski hit.

2000. Kim se udala za muzičkog producenta Dejmona Tomasa. Brak je okončan razvodom 2004. godine. Bila je u vezi sa reperom Rej Džejom (engl. Ray J), a od 2007. do 2010. u vezi sa zvezdom američkog fudbala Redžijem Bušom. 2010. je bila u vezi sa ragbistom Majlsom Ostinom (engl. Miles Austin). Par je raskinuo u septembru 2010. godine. Bila je u vezi sa košarkašem Nju Džerzi netsaKrisom Hamfrizem. Par se venčao 20. avgusta 2011. godine u Kaliforniji. Brak je trajao samo 72 dana. Trenutno je u vezi sa Kanjeom Vestom, za koga se 2014. godine udala. Njih dvoje su proširili porodicu juna 2013. kada je na svet došla njihova ćerkica North West. Nakon dugih novinarskih spekulacija, saynaje se da je Kim opet u blagoslovenom stanju i da nosi dečaka. Najveća pažnja bila je posvećena biranju imena za sina. Dana 5. decembra 2015. na svet dolazi njihov naslednik, Saint West.