U dekolteu su možda silikoni, ali šta je sa nogama?

BRENA ZAPALILA BEOGRAD, KAO PLAVA TINA TARNER.

Da li je Lepa Brena ugradila nove silikone? Pogledajte i sami u čemu je tajna njenog izgleda…

Bliži se 61. godini a izgleda “kao avion” i spremna je za još jednu muzičku sezonu!

 

Lepa Brena je ponovo oduševila svojom transformacijom a najveći broj komentara se svodi na isto pitanje – kako joj to polazi za rukom?

Pojavivši se sinoć na nastupu u Beogradu, popularna pjevačica je navela mnoge da se zapitaju da li je možda ugradila nove silikone jer joj korset-triko stoji fantastično.

Međutim, budući da crna čipkana haljina koju je imala u sklopu kostima nije skrivala mnogo, jasno je da kod Brene dosta toga nema veze sa hirurgijom.

Besprijekorno zategnutim nogama podsjetila je na vječitu kraljicu ritma Tinu Tarner, pa su dame pažljivo analizirale njen autfit.

 

Tajna je u tome da Lepa Brena veoma vodi računa o tome šta će da naglasi, a šta da malo prikrije, sa koje strane se najljepše “slika” i koliko toga treba prepustiti samo mašti.

Moć crne boje na atraktivnoj plavuši i te kako ima uticaja, a pevačica je više puta naglasila da mnogo pazi i na svoje zdravlje i figuru.

Očito je da je ovo dobitna kombinacija – izbalansirana dijeta prilagođena njenim godinama, svakodnevno vježbanje kojim počinje dan i odlično osmišljen kostim za nastup.