Tugo moja, šta sam napravila??! :( :(

Imam samo 17 godina i danas mi se desila grozna stvar… Pobjegli smo iz škole, ja i moje dvije drugarice i otišle…

kod jednih momaka da se družimo… pijemo, pušimo… ono ništa posebno… NIKAKO NE DA RADIMO ONE STVARI… Još sam nevina, mislim bila sam :(… Ne znam šta se desilo, ali nakon samo par čaša vina više nisam vladala svojim tijelom i tada je sve počelo… toliko sam se opustila da sada kada se prisjetim koliko mogu da se sjetim cijele situacije prosto ne mogu da vjerujem da sam to bila ja. Nikada još nisam imala momka, nikada se nisam poljubila da ne govorim neke ozbiljnije stvari radila, ali… danas… danas sam totalno poludjela i ono što sam radila ne viđa se ni u filmovima za odrasle. Istina svi smo bili na tom fonu, ali za njih, pogotovo moje drugarice i nije baš tako iznenađujuće. Sad polako dolazim sebi, mislim trijeznim se od svega i što sam svjesnija sve mi je teže, prosto se gadim sama sebi. Izgubila sam ono što sam čuvala za nekoga posebnog, nekoga kome ću dati i tijelo i dušu i srce… SVOJ ŽIVOT. Ko zna i kakve bolseti sad mogu dobiti, prosto nisam iz ovog svijeta, ne znam šta se sve može zakomlikovati… a najgore mi je ŠTA AKO SAM OSTALA TRUDNA!?!?! Ako me to snađe ne znam… prosto ne znam šta će biti od mog života.-Videoteka-

 

Isla sam u osnovnu skolu. Rano sam dobila menstruaciju i ranu želju za se*som. Vecina devojcica je pricala da ima se*s. Izazov je bio jaci od straha. Znala sam da mi treba iskusan muskarac, znala sam da trebam oblačiti čipkasni veš, nešto usko. Čekali smo porodično prvi maj na vikendici, imala sam texast šors zadužena  sam bila da brinem oko roštilja, provocirala sam tatinog druga tako što sam šerpu sa mesom stavila sam na travnjaku kako bih se gu*ila dok uzimam meso, ja sam primetila da tatin drug gleda u moju gu*u jako me ložilo jedva sam čekala da padne mrak da se nešto desi. Tata se napio i otišao da spava ja sam  ostala pored vratre sa njegovim polupijanim drugom i provocirala… počeo da hvali moj izgled, kako imam lepu guzu pitao da li sme da je pipne nisam se bunila ustala sam sa travnjaka pogledala da tata spava, čučnula sam na golena on je mazio… napaljeni otišli iza vikendice otkopčala texas šorc krenuo napaljivo da mi liže macu, prvi put doživljavam or*azam to je nešto novo za mene… izvadio patka klizio po pi**ici, zavukao polako, pažljivo… gledala sam kako gubim nevinost sa dosta starijim čovekom, nije me bilo žao, bilo je odlično iskustvo.

 

Moja drugarica navodno voli svog decka najvise na svetu pusila mu je ku*ac a u pitanju je devojka 16 godina i pritom ga je prevarila dva put sa 95 i 99 godiste ona je 2001 iskreno gadi mi se iz dna duse jer su ti likovi sa kojim je prevarila svog decka ljudi koji su ovaj raspust krenuli da dolaze kod nas da blejimo zajedno a jedan od njih se svidja nasoj zajednickoj drugarici.nula od coveka.

 

Cekam muza s posla u leopard se*si haljinici i cipkanim tangicama. 10godina braka a sex*amo se kao pubertetlije. Tog dana poludela sam za zeljom za se*som, stojim dva sata kod ulazna vrata u haljini sa cipkastim tangama samo da skoci na mene, cujem auto rekoh “stize muz mmm” otvara vrata, ja ga docekujem sa prstom u ustima a on sa kolegom sa posla svratili na kafu, ja u transu, ispala sam najveca budala njegov kolega se izvinjava na smetnji i otisao covek kuci. Odmah sam zaskocila supruga i krenula divljacki da se se*sam. Ne mogu ni da zamislim, kako neki parovi nemaju s*x mesecima pa cak i godinama??? Pa tacno bih poludela.